Εκταμιεύτηκε το ποσό από το στοίχημα για τις ΠΑΕ της Super League 1

Εκταμιεύθηκαν τα χρήματα που αναλογούν από το ποσοστό του στοιχήματος για τις ΠΑΕ της Super League 1, όπως έκανε γνωστό η Λίγκα. Η κατανομή έγινε ισόποσα σε όλες τις συμμετέχουσες στην κατηγορία ΠΑΕ, συνεπώς διανέμεται 1.500.000 ευρώ στην καθεμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει, τόσο στη Super League, όσο και στις ΠΑΕ-Μέλη της, από την εκταμίευση του ποσοστού που προβλέπεται από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών των τυχερών παιγνίων.

Η Διοίκηση της Super League, με συντονισμένες κινήσεις, με σοβαρότητα και με αίσθημα ευθύνης, ολοκλήρωσε μια ακόμα δέσμευσή της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλες τις ομάδες της Super League.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού ανταποκρίθηκε στα αιτήματα της Super League με συνέπεια και αξιολόγησε θετικά την επαγγελματική στάση της Super League και τη συμμόρφωση όλων των ομάδων της, με το αυστηρό πλαίσιο προϋποθέσεων που είχε θέσει ο κ. Αυγενάκης, για την καταβολή του ποσοστού που αναλογεί στην κορυφαία επαγγελματική διασυλλογική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Από το Blogger.