Απούσα η ΑΕΚ από το Δ.Σ. της Super League 1

Μέσω επιστολής από τον αντιπρόεδρο Γιώργο Κοσμά, η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να παραστεί στο έκτακτο Δ.Σ της Super League 1 με θέμα τις προδιαγραφές των γηπέδων.

Όπως ορθά τονίζεται κάτι τέτοιο θα έπρεπε ήδη να έχει επιλυθεί από την αρχή της χρονιάς, ενώ φυσικά για να προλάβει και καταστάσεις,  θεωρεί πως δεν θα εκδοθεί καμία απόφαση ή ανακοίνωση εφόσον εκκρεμεί και η εκδίκαση των κωμικοτραγικών γεγονότων στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η θέση της ΑΕΚ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Κρίνουμε ότι η χθεσινή πρόσκληση για σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. για συζήτηση θέματος που χαρακτηρίζεται ως υπαγόμενο σε εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες που να δικαιολογούν ρύθμιση θεμάτων ελέγχου προδιαγραφών αγωνιστικών χώρων, τα οποία άλλωστε θα έπρεπε να έχουν περατωθεί προσηκόντως μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος και όχι μεσούσης της περιόδου, κατά την οποία συγκεκριμένοι Κανονισμοί ήδη εφαρμόζονται και δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

Είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να συγκαλείται έκτακτο ΔΣ για συζήτηση του ανωτέρω θέματος, εν όψει της επικείμενης αυριανής εκδίκασης υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο Super League για ζήτημα της αυτής φύσης που προέκυψε από την αντικανονικότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Περιστερίου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 5.2.2023.

Θεωρούμε ότι θα τηρηθούν έστω τα προσχήματα και δεν θα εκδοθεί οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση, προκειμένου να προσκομιστεί ενώπιον του αρμοδίου πειθαρχικού δικαστικού οργάνου. Συνεπεία των ανωτέρω, διευκρινίζουμε ότι δεν θα παραστούμε στην ανωτέρω συνεδρίαση, νομιμοποιώντας την εν λόγω διαδικασία δια της παρουσίας μας και σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε ότι η οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση της SUPER LEAGUE 1 δεν δεσμεύει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας, Για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Γεώργιος Κοσμάς A’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Από το Blogger.