Παραμένει το λουκέτο στο πρωτάθλημα της Super League 2

Το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν θα ξεκινήσει και πάλι ούτε αυτή την εβδομάδα, ενώ αποφασίστηκε η σύσταση μίας επιτροπής, η οποία έχει ως στόχο να συναντήσει όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και τους άμεσα εμπλεκομένους, προκειμένου να βρεθεί λύση για το πρόβλημα με τα λεφτά από το στοίχημα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 συνεδρίασε σήμερα 9.2.23. λαμβάνοντας ομόφωνα τις εξής αποφάσεις:

• Συνέχιση της προτέρας απόφασης περί αναγκαστικής αναστολής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 επ’ αόριστον.

• Αντικρούει τις συκοφαντίες, εις βάρος των ομάδων μας και συνολικά της κατηγορίας, δηλώνοντας πως όλες οι ΠΑΕ τα τελευταία τρια χρόνια έχουν στηρίξει με ιδίους πόρους τις υποχρεώσεις τους, παρά τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις της Πολιτείας περί του αντιθέτου, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του ποδοσφαιρικού προϊόντος της Super League 2.

• Ρητά και κατηγορηματικά αναφέρουμε ότι στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι υπάρχουν Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες – μέλη μας, οι οποίες λαμβάνουν μέρος στη χειραγώγηση αγώνων, εμείς πρωτίστως θα κινήσουμε τις διαδικασίες για την αποβολή τους από το Πρωτάθλημα. Το προεδρείο ενθαρρύνει όλες τις ομάδες να επιδείξουν μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

• Ανακοινώνουμε τη σύσταση επιτροπής αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Λεουτσάκο και τους Προέδρους των κάτωθι ομάδων: ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Νταβέλη, ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κ. Μονεμβασιώτη, ΠΑΕ Athens Kallithea κ. Τσιολέκα, ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Παπακωνσταντίνου, ΠΑΕ Κηφισιά κ. Πρίτσα, η οποία θα ζητήσει επίσημα συναντήσεις με όλους τους συναρμόδιους φορείς που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των πολύ σοβαρών θεμάτων που έχουν προκύψει.
Εκφράζουμε την αγωνία μας ότι σε περίπτωση μη εξεύρεσης δίκαιης λύσης, καθίσταται ανέφικτη η συνέχιση του πρωταθλήματος, γεγονός που θα αποτελέσει μελανό στίγμα στην ιστορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Από το Blogger.