Ισοπαλία (1-1) για την Εθνική Ελπίδων με τη Λευκορωσία στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2025

Με ισοπαλία (1-1)η Εθνική Ελπίδων τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2025, με αντίπαλο τη Λευκορωσία στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, στο πρώτο της ματς για τον 7ο όμιλο.

Παρά το γεγονός ότι η η Εθνική Ελπίδων άνοιξε το σκορ στο 11′ με το υπέροχο γκολ του Χρήστου Τζόλη, δέχθηκε την ισοφάριση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (53′) και στη συνέχεια δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Γιώργου Σίμου βρίσκεται στον 7ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2025, μαζί με Πορτογαλία, Κροατία, Ανδόρα, Νησιά Φερόε και Λευκορωσία.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση των ομίλων θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για τα τελικά, μαζί με τις τρεις καλύτερες δεύτερες, ενώ οι υπόλοιπες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση, θα μπούνε σε playoffs διεκδικώντας τα τρία τελευταία «εισιτήρια».

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56΄ Ζούγλης), Κίτσος, Παναγιώτου, Μεταξάς, Κουρφαλίδης (68΄ Τζαβίδας), Τζόλης, Κρυπαράκος (56΄ Κατσουλίδης), Σουρλής (80΄ Λιάτσος), Κοσίδης (56΄ Νιάρχος), Χρυσόπουλος.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Κοζάκεβιτς, Σκίμπσκι, Κάζαραμπ, Γιακούσεβιτς, Κάλινιν, Ντουσέοβσκι (85΄ Κουζνέτσοβ), Ντεμτσένκο (52΄ Κοβάλεβιτς), Ζίνοβιτς, Καρπίτσκι (64΄ Ρόβντο), Μπαρκούσκι (64΄ Λατίκοβ), Ρίλατς.

Από το Blogger.