Δύο νέα μέλη στη λίστα των «100άρηδων» ριμπάουντερ του Προμηθέα

Δύο παίκτες του Προμηθέα έβαλαν τα ονόματα τους στη λίστα εκείνων που έφτασαν στα 100+ ριμπάουντ με την αχαϊκή ομάδα στην Basket League. Ήταν ο Αρνόλντας Κουλμπόκα που είχε επτά και ο Τζορτζ Κόντιτ που μάζεψε δύο, για να γίνουν ο 23ος και ο 24ος αντίστοιχα που έφτασαν στα 100 ριμπάουντ.

Κατά τα άλλα για τον Προμηθέα…

*Ο Άντονι Κάουαν είχε 2/4 δίποντα και με αυτά έφτασε στα 100 εύστοχα σε 44 αγώνες στην Basket League. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει 100/243 (41,15%).

*Ο Βασίλης Μουράτος είχε 3/5 τρίποντα και μένοντας χωρίς στατιστικό λάθος, σημείωσε τη 17η επίδοση 60%+ που συνδυάστηκε χωρίς λάθος.

*Ο Αρνόλντας Κουλμπόκα δεν βρέθηκε σε καλή, επιθετικά, μέρα τελειώνοντας το παιχνίδι με 0/6 τρίποντα. Αυτή ήταν 8η μηδενική επίδοση εύστοχων τριπόντων σε τουλάχιστον έξι προσπάθειες, για τη φετινή σεζόν και η 2η από παίκτη του Προμηθέα αφού στην 5η αγωνιστική ο Τρέβις Σίμπσον είχε 0/7 απέναντι στον Παναθηναϊκό, στη χειρότερη επίδοση της περιόδου.

*Σε ομαδικό επίπεδο ο Προμηθέας έμεινε για πέμπτη φορά σε μηδενική επίδοση κοψιμάτων. Περισσότερες (6) έχει μόνο το Περιστέρι bwin.


Από το Blogger.