Στο 1.07 το διπλό του Ολυμπιακού στον Βόλο!

Στην αναμέτρηση Βόλου-Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική των play offs, ο έκτος φιλοξενεί τον τρίτο. Η γηπεδούχος είναι η ομάδα που πήρε ισοπαλία φέτος στο Καραϊσκάκη.

Είναι ένα ματς που και οι δύο έχουν κίνητρο. Ο γηπεδούχος για να πιάσει την πέμπτη θέση που δίνει εισιτήριο για το επόμενο Europa League και ο φιλοξενούμενος για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή.

Είναι ένα ματς που στον πρώτο γύρο ήρθε 0-0 και μάλιστα στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Είναι ένα ματς, που ο φιλοξενούμενος θα παίξει χωρίς τρεις από τους επτά πρώτους παίκτες του σε χρόνο συμμετοχής (Χουάνγκ, Μπιέλ, Εμβιλά). Βαρβάτες απουσίες, όχι αστεία.

Θα περίμενε κανείς σχετικά ισορροπημένες αποδόσεις στο στοίχημα. Σίγουρα με φαβορί τον Ολυμπιακό που έχει καλύτερους παίκτες, καλύτερη ομάδα και θα έχει την συμπαράσταση πάνω από 10.000 οπαδών του που θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό.

Αυτό όμως που συμβαίνει στις στοιχηματικές εταιρίες από την ημέρα που έγινε η κλήρωση… Φρανκενστάιν για την διαδικασία των πλέι-οφ, ξεπερνάει κατά πολύ το φυσιολογικό.

Διότι η απόδοση του διπλού, όχι απλώς γκρεμοτσακίστηκε, απλά δεν υπάρχει! Πραγματικά, δεν υπάρχει, σε λίγο το παιχνίδι δεν θα προσφέρεται καν για στοιχηματισμό!

Το διπλό των ερυθρόλευκων μέσα στον Βόλο για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ προσφέρεται πια από Bet365, Novibet και Stoiximan σε αποδόσεις από 1,07 έως 1,12, τις οποίες δεν συναντάς πουθενά στον κόσμο, ακόμα και σε παιχνίδια που ο πρώτος φιλοξενεί τον τελευταίο.

Προφανώς, το διπλό του Ολυμπιακού έχει πάρει απίστευτο ποντάρισμα, έχει δεχθεί πολύ χρήμα πάνω του και οι μπουκ για να προστατέψουν τις εταιρίες τους, επέλεξαν να ρίξουν στα Τάρταρα την απόδοση του διπλού.

Γιατί όμως η πιάτσα όμως το θεωρεί τόσο σίγουρο; Τι την κάνει να πιστεύει ότι το ματς είναι τόσο σίγουρο και να σπρώχνει εκατομμύρια ευρώ στο διπλό;

Λίγο μετά τον ορισμό του Διαμαντόπουλου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Αχιλλέας Μπέος με επίσημη τοποθέτηση «απείλησε» ότι σε περίπτωση που δεν αλλάξει ο διαιτητής, τότε θα κατεβάσει την ομάδα Νέων (Κ19) στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό. Είτε η απειλή γίνει πράξη είτε όχι, υπάρχει ήδη αντίκτυπος και τα πλέι οφ τινάσσονται στον αέρα.

Οι στοιχηματικές που είναι μέσα στην αγορά, πιάνουν τον σφυγμό της πιάτσας, ξέρουν την ροή των χρημάτων που έχουν δεχθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι έτοιμες να το «κλειδώσουν», το 1,07 είναι απόδοση που αγγίζει το όριο του ΔΠ.

Πριν καν κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι στα φετινά πλέι-οφ, έρχεται η πρώτη μεγάλη μουτζούρα, η πρώτη μεγάλη ανορθογραφία. Ένα ματς που οι στοιχηματικές εταιρίες το θεωρούν «κλειδωμένο» διπλό, πριν καν ξεκινήσει. 

Από το Blogger.