Νικολαΐδης: «Κάποιοι με περισσότερες κάποιοι με λιγότερες πιθανότητες και οι 4 μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή "Monday FC" της NOVA σχολίασε τη μάχη του πρωταθλήματος και των πλέι οφ, για τους τέσσερις μονομάχους, αλλά και για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. 

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Είναι τρομερό που παίζουν στην πρεμιέρα οι δύο πρώτοι, είναι πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό που παίζουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα», δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Κάποιοι με περισσότερες κάποιοι με λιγότερες πιθανότητες και οι 4 μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα», είπε ακόμη ο Ντέμης Νικολαΐδης για να σπεύσει στη συνέχεια να αναφερθεί στο ματς του Περιστερίου.

«Χάρηκα που έπαιξε στο γήπεδο και κέρδισε η ΑΕΚ στο Περιστέρι. Θεωρώ άδικο να μην τιμωρηθεί ο Ατρόμητος. Ποιος έχει την ευθύνη γιατί δεν έγινε το ματς; Αυτή τη στιγμή δεν τιμωρήθηκε κανένας και η ΑΕΚ κέρδισε στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Η εκπομπή ξεκίνησε με ανάλυση του ματς του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το 3-1 των «κίτρινων» με τον Ντέμη να επισημαίνει ότι «ο Άρης έχει ποιότητα. Μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή. Έχει παίξει καλά με όλους. Ένας Άρης πουδεν χάνει εύκολα μέσα στο Χαριλάου. Η απόδοση του Άρη στο πρωτάθλημα έχει πολύ ενδιαφέρον όχι για το αν βγει 5ος και Ευρώπη, αλλά για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα».

Ακολούθως ο Ντέμης κλήθηκε να μιλήσει για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, όπου έπλεξε το εγκώμιο του Ιωαννίδη και όχι μόνο. «Αν κάναμε ενδεκάδα β' γύρου θα έβαζα επιθετικούς Ιωαννίδη - Μπακαμπού. Καθοριστικος ο Ιωαννίδης για Παναθηναϊκό. Είναι πολύ μεγάλη η προσφορά του. Βελτιώνεται συνεχώς. Είναι η μέρα με τη νύχτα η πρόοδος του από τον α' στον β' γύρο. Είναι εντυπωσιακός», είπε σπεύδοντας να μιλήσει για την παρουσία του Παναθηναϊκού.

«Δίκαια είναι πρώτος ο Παναθηναϊκός. Ότι βλέπουμε είναι μία χαρά. Το μόνο που μπορούσα να πω, είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει 2 βαθμούς παραπάνω λόγω του οφσάιντ με τον Αστέρα Τρίπολης Είναι μία σωστή βαθμολογία», επισήμανε.

Κληθείς να σχολιάσει την εικόνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο έσπευσε να μιλήσει και για τον Λουτσέσκου.

«Καταπληκτικό α' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο. Στο β' θα μπορούσε να την πατήσει όταν έμαθε τα νέα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και το αποτέλεσμα. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα πέναλτι στον Βόλο. Και αυτό γιατί άκουγα τον Λουτσέσκου να λέει ότι τον κυνηγά η Αθήνα. Άκουσα τι δήλωσαν Αλμέιδα-Μίτσελ. Τι δηλώνει ο Γιοβάνοβιτς. Τι λέει δηλαδή ότι μαζεύτηκαν οι τρεις της Αθήνας για να τα βάλουν με τον ΠΑΟΚ, εδώ οι τρεις της Αθήνας τσακώνονται μεταξύ τους. Ο Λουτσέσκου κάνει κακό στην ομάδα του. Ο Λουτσέσκου αδικεί τον εαυτό του με τέτοιες δηλώσεις. Βόλος - ΠΑΟΚ να μιλήσει πάλι για τη διαιτησία. Με τέτοιες δηλώσεις παράγουμε βία», υπογράμμισε ο Ντέμης για να μιλήσει στο τέλος για το ντέρμπι της OPAP Arena.

«Η ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ καλή στο α' ημίχρονο. Δεν περνούσε από το μυαλό σου αυτό που θα γινόταν στο β'. Υπέφερε ο Ολυμπιακός», είπε και πρόσθεσε: «Μετά στην πρώτη του οργανωμένη επίθεση, ο Ολυμπιακός είχε την τύχη, κόντραρε και η μπάλα μπήκε γκολ. Ήταν σοκαριστικό ότι βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0. Σε 4-5 λεπτά δέχεται και ένα δεύτερο γκολ».

«Η ΑΕΚ αντιμετώπισε το ματς μετά το 1-0 και το 2-0 λες και ήταν τελικός και πρέπει να βγούμε μπροστά για να ανατρέψουμε την κατάστααση», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Πολύ ωραίο το γκολ του Τσούμπερ. Ήταν η γνωστή ΑΕΚ χθες. Εξαιρετικος Πινέδα, εξαιρετικός Χατζισαφί. Ένας από τους αγαπημένους στην ΑΕΚ είναι ο Πινέδα. Εκπληκτικός στο α' ημίχρονο, ο Χουάνγκ δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Η ΑΕΚ έβγαλε φάσεις. Ήταν πολύ καλή. Τυχερός που ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε γκολ πριν κάνει το 1-0».

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ, ρισκάρει και μπορώ να θυμηθώ και άλλα ματς», ανέφερε ακόμη ο Ντέμης και πρόσθεσε: «H AEK ρισκάρει αν δεν βάλει γκολ ή αν δεν φάει. Παίζει ματς δίχως αύριο. Ακόμα και τώρα θα σου έλεγα πως η ΑΕΚ έχει λίγες περισσότερες πιθανότητες από τον Παναθηναϊκό. Δεν γίνεται να βγαίνει ο αντίπαλος με 6 παίκτες και εσύ 2».

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν με νεύρα, μπήκαν προκατηλημένοι. Ήταν πολύ καλός ο διαιτητής», είπε σε ανύποπτη στιγμή ο Ντέμης για τον Ολυμπιακό και κατέληξε: «Η ΑΕΚ πήγαινε για άσσο ή χι, ούτε η ήττα όμως είναι καταστροφική. Πρέπει να διορθώσει αυτό η ΑΕΚ... Η ΑΕΚ πρέπει να πατήσει λίγο φρένο στη Νέα Φιλαδέλφεια και να παίζει με μεγαλύτερη υπομονή. Καλύτερα Χ παρά να χάσεις».

Από το Blogger.