«Δεν αποκλείεται το ενδεχομένο παράτασης δανεισμού του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ»

Όσο η αγωνιστική σεζόν στην Super League, πλησιάζει προς το τέλος της, όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αφορούν στο μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα και στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως ο Μεξικανός άσος, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τα κιτρινόμαυρα, είναι δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς από τη Θέλτα.

Η ιστοσελίδα «it.eseuro.com» τονίζει λοιπόν πως η ισπανική ομάδα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του Πινέδα και πως αν η Ένωση θέλει να τον κρατήσει θα πρέπει «να ποντάρει σε νέο δανεισμό ή μια μεγάλη προσφορά».

Αρχικά, στην Ιταλία, τονίζουν πως «δεν είναι πλήρως ξεκάθαρο αν θα επιστρέψει στην ομάδα της Ισπανίας. Δεν αποκλείεται το ενδεχομένο παράτασης του δανεισμού του στην ΑΕΚ ή σε άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή».

Σε άλλο σημείο επισημαίνεται ότι «οι Έλληνες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε άλλον δανεισμό ή να κάνουν μια μεγάλη προσφορά στους Ισπανούς εάν θέλουν να διατηρήσουν τη μαγεία του Ορμπελίν Πινέδα και την επόμενη σεζόν».

Από το Blogger.