Θέλει να «κλειδώσει» την πρόκριση η ΑΕΚ απέναντι στη Γαλατασαράι

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του BCL θα έχει την σήμερα Τετάρτη (15/3, 19:30) η ΑΕΚ που υποδέχεται στο κλειστό των Ανω Λιοσίων την τουρκική Γαλατασαράι, την οποία είχε νικήσει και στην Κωνσταντινούπολη στο πρώτο γύρο.

Η ΑΕΚ με νίκη σφραγίζει την πρόκρισή της και θα έχει τη δυνατότητα την τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσει ακόμη και την πρωτιά του ομίλου. Σε περίπτωση ήττας, διατηρεί το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία με τους Τούρκους, αν αυτή είναι κάτω από 10 πόντους. Αντίθετα αν ηττηθεί με 11+ πόντους, τότε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία πάει στους Τούρκους.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Ηλίας Καντζούρης, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση  πως: «Βρισκόμαστε μπροστά σ’ ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς του BCL. Όπως έχουμε πει, μπαίνουμε στη φάση, που θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με χαρακτήρα Τελικού, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, στηριζόμενοι στην ενέργεια, στην άμυνα και στη σωστή λειτουργία, και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Τα υπόλοιπα εντός των τεσσάρων γραμμών...»

Από το Blogger.