Οι λόγοι που ο Τζανμάρκο Ποτσέκο είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό!

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο μίλησε στη NOVA για την πρόταση που του έγινε από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας τον λόγο που είπε «όχι» ενώ αποκάλυψε και τη συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ποτσέκο:

«Είμαι εδώ για να συναντήσω τον Μπαρτζώκα, για τον οποίο έχω μεγάλο σεβασμό. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Όταν ήταν στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, εγώ εργαζόμουν ως βοηθός στην Τσεντεβίτα. Έπαιζε εξαιρετικά τότε η ομάδα του. Φυσικά το ίδιο ισχύει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ περήφανος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Όταν ήμουν παίκτης κι αγωνιζόμουν στην Φορτιτούντο, μας είχαν κερδίσει πολλές φορές. Φυσικά έχω τεράστιο σεβασμό για τον σύλλογο. Για να πω την αλήθεια, με κάλεσε τηλεφωνικά ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είχαμε κάτι σαν τριάντα υπέροχα λεπτά συζήτησης στο τηλέφωνο, αλλά υπήρχε… κάτι στη μέση. Ο καθένας μπορεί να με καταλάβει. Είμαι πατέρας. Πριν από δέκα μέρες η σύζυγός μου έφερε στον κόσμο το παιδί μας και δεν ήταν εύκολο. Φυσικά έχω μεγάλο σεβασμό για τον κ. Ντέγιαν Ράντονιτς. Έκανε εξαιρετική δουλειά, όπου κι αν πήγε.

Ξέρεις, κάθε παίκτης και προπονητής έχει το δικό του στυλ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό και με ακολουθεί το πάθος. Το να είσαι προπονητής σε μια ομάδα με τόσο μεγάλο κοινό είναι σίγουρα κάτι εκπληκτικό. Ποτέ δεν ξέρεις στη ζωή. Ίσως στο μέλλον. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο διότι ξόδεψε τριάντα φοβερά λεπτά στο τηλέφωνο και μου έστειλε μήνυμα για το μωρό, το οποίο όμως δεν έλαβα».

Από το Blogger.