Έρχονται αλλαγές στην «Αγιά Σοφιά», ετοιμάζεται η θύρα των φιλοξενούμενων

Η προσωρινή άδεια που πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη λειτουργία της “Αγιά Σοφιάς” πρέπει να γίνει πλέον μόνιμη και για το λόγο αυτό έχουν μπει καλά μπροστά οι μηχανές ώστε πριν η ομάδα συμμετάσχει στην Ευρώπη όλα να είναι έτοιμα.

Μία από τις αλλαγές που θα προκύψουν είναι αυτές των πλέξιγκλας που υπάρχουν στο κάτω διάζωμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η διοίκηση του Δικεφάλου ενημέρωσε την Περιφέρεια Αττικής πως όλα τα υπάρχοντα θα αντικατασταθούν και θα τοποθετηθούν άλλα, καινούργια και κυρίως διαφορετικού τύπου.

Όπως σημειώνει η Live Sport δεν θα είναι από πλέξιγκλας, αλλά από ένα ειδικό γυαλί που δεν προκαλεί καμία αντανάκλαση και θα καλύψει και το σημείο που είναι κενό, στις θύρες 5-9 της OPAP Arena.

Αυτές οι εργασίες θα ξεκινήσουν με το φινάλε της σεζόν και θα ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι, πριν από την έναρξη της νέας σεζόν και τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη.

Εν τω μεταξύ, θα υπάρξει και διαχωρισμός της θύρας 48 (από τις θύρες 46 και 2), καθώς την επόμενη χρονιά θα υπάρχει και χώρος για τη φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στα ευρωπαϊκά ματς.

Από το Blogger.