Μπέος: «Με την καλύτερη ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Η ΠΑΕ Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος είχαν απειλήσει μέσω επιστολή ΚΕΔ και ΕΠΟ πως αν δεν οριστεί ξένος διαιτητής στο ματς με τον Ολυμπιακό όπως είχε συμφωνηθεί, οι Θεσσαλοί θα κατέβουν στο ματς παρατάσσοντας την δεύτερη ομάδα τους.

Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μαγνησίας δείχνει να αναιρεί για τα καλά τα όσα είπε, γνωστοποιώντας μέσω ανακοίνωσης πως ο Βόλος θα παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα απέναντι στους ερυθρόλευκους για την πρώτη αγωνιστική των Playoffs της Super League, προκειμένου να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ούτε λίγες μέρες δεν πέρασαν από τις απειλές στις οποίες κατέφυγε ο κ. Μπέος σύμφωνα με τις οποίες θα κάνει… άνω κάτω τα Playoffs αν δεν ορίζονται ξένοι διαιτητές και στα παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος, μέσω της οποίας ουσιαστικά άρθηκε οτιδήποτε είχε πει ο Αχιλλέας Μπέος:

«Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η νέα προσπάθεια που επιχειρείται για να διαπραχθεί άλλη μια αδικία σε βάρος μας.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου εκφράστηκε η έντονη επιθυμία η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά, παρουσιάζοντας τον καλύτερο της εαυτό της σε μια προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το δεδομένο, σεβόμενος την επιθυμία των παικτών, αλλά και συνολικά τον φίλαθλο κόσμο και το ίδιο το ποδόσφαιρο, και προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλες σκιές για τις συνθήκες διεξαγωγής των playoff ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και έτσι η ομάδα θα κατέλθει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της.

Ωστόσο πρόκειται για μια τελευταία χειρονομία καλής θέλησης, καθώς η ΠΑΕ Βόλος δεν υπαναχωρεί στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ της να αντιμετωπιστεί με ισοτιμία και να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στους υπόλοιπους αγώνες της». 

Από το Blogger.