«Παιχνίδι» σε βάρος της ΑΕΚ κάνει ο πρόοεδροςς του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος!

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος επανεξελέγη ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ για ακόμα μια θητεία όμως αυτό έγινε χωρίς την στήριξη της ΑΕΚ, κάτι που φαίνεται ότι τον ενόχλησε. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που προσπαθεί να κάνει τις τελευταίες μέρες και για το οποίο είναι ενήμεροι στην Ένωση και δεν πρόκειται να το αφήσουν να συμβεί.

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Είναι γνωστό ότι ο αγώνας του Προμηθέα με την ΑΕΚ στην Πάτρα δεν έγινε γιατί οι Πατρινοί δεν έβρισκαν πτήση να επιστρέψουν στην Ελλάδα από το Λονδίνο. Η ΑΕΚ με καλή πίστη και θέλοντας να βοηθήσει, δέχτηκε να αναβληθεί ο αγώνας με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του, την Πέμπτη 30/5 που η Ένωση έχει κενό από τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, θέλοντας να κάνει.. σκριν στον φίλο του Βαγγέλη Λιόλιο και της ομάδας του, θέλει να γίνει η διεξαγωγή του αγώνα την επόμενη εβδομάδα, μετά τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ, όπως έχει εμφανιστεί σε πολλά δημοσιεύματα μέσων της Πάτρας. Οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ είναι δεδομένες το επόμενο διάστημα όπως φαίνεται και παρακάτω.

1/4/23 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

4/4/23 Χαποέλ – ΑΕΚ

8/4/23 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

11 ή 12/4/23 ΑΕΚ – Χαποέλ

Η ΑΕΚ έχει να πάει στην Πυλαία να παίξει με τον ΠΑΟΚ, μετά μπαίνει και πάλι στο αεροπλάνο για Ισραήλ και γυρίζει να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Ο ΕΣΑΚΕ λοιπόν θέλει σε αυτήν την εβδομάδα και αφού επιστρέψει η ΑΕΚ από το μεγάλο ταξίδι στην Ιερουσαλήμ, να πάει ακόμα ένα στην Πάτρα, εξουθενωμένη και από τις συνεχείς αναμετρήσεις. Μέσα σε 7 μέρες δηλαδή να παίξει η Ένωση 4 ματς, που όλα είναι πολύ κρίσιμα για τους στόχους της.

Θα περίμενε κανείς, ότι αφού η ΑΕΚ είναι η μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδας στο BCL, να βοηθηθεί στο πρόγραμμα και όχι να της το δυσκολέψουν περισσότερο, βάζοντας την να κάνει εξουθενωτικά ταξίδια και μετακινήσεις. Δηλαδή ο Προμηθέας θα είναι ευχαριστημένος αν βρει την Ένωση κουρασμένη αγωνιστικά και πνευματικά;

Όλη αυτή η μεθόδευση είναι γνωστή στην ΑΕΚ, που από εκεί που βοήθησε σε μια κατάσταση, πάει να βγει και ζημιωμένη και να οδηγηθεί σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη, σχεδόν εξαντλημένη. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα συναινέσουν σε κάτι τέτοιο και μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση αυτή.

 filathlos.gr

Από το Blogger.