Ψάχνει το βήμα πρόκρισης στη Γαλλία η ΑΕΚ

Τη νίκη που θα της επιτρέψει να πλησιάσει κι άλλο την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Basketball Champions League θα αναζητήσει σήμερα Τρίτη (7/3, 21:30) η ΑΕΚ απέναντι στη Λιμόζ για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16». Η ελληνική ομάδα θα έχει στο πλευρό της και φιλάθλους της που ταξίδεψαν από την Ελλάδα.

Ο προπονητής της AEK, Ηλίας Καντζούρης, δήλωσε για την αναμέτρηση στο ιστορικό Palais des Sports de Beaublanc: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί, που θα επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στην αναμέτρηση. Γνωρίζουμε τι μπορεί να μας δώσει αυτός ο αγώνας στην οικονομία του γκρουπ, και θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες, να είμαστε συνεπείς και στις δύο πλευρές του παρκέ και να παίξουμε με την κατάλληλη προσωπικότητα. Παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της Ευρώπης. Πρόκειται για μία έδρα, πολύ δύσκολη και για να κερδίσεις εδώ, θα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο μας, στο πλευρό μας. Κάθε φορά που έχουμε τη συμπαράστασή του, πραγματικά λειτουργεί ευεργετικά στην απόδοση της ομάδας και προσπαθούμε να ανταποδώσουμε τη συμπαράστασή του με την παρουσία μας στο παρκέ».

Από το Blogger.