Άρης για Βάσω Τσαρούχα: «Ζητούμε από την ίδια να δηλώσει μη διαθεσιμότητα στους αγώνες μας»

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, αναφερόμενος στην απόφαση της Διαιτητής Βάσως Τσαρούχα να διακόψει την αναμέτρηση με το Περιστέρι και να διατάξει την εκκένωση του γηπέδου, λόγω υβριστικών συνθημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν θα γυρίσουμε το μάγουλο όταν μας χτυπούν» αναφέρει μεταξύ άλλων η ΚΑΕ Άρης, παίρνοντας επίσημα θέση για όσα συνέβησαν στο ματς με το Περιστέρι, με την απόφαση της Βάσως Τσαρούχα, να διακόψει τον αγώνα.

Οι “κίτρινοι” αναφέρουν πως “… ούτε καν οι τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες καταφύγαμε προκειμένου να διαπιστώσουμε αν πράγματι συνέβησαν όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα”, έκαναν λόγο γα “καπρίτσιο” ενώ τονίζουν πως η κ. Τσαρούχα δεν έκανε πλισω στην απόφαση εκκένωσης του γηπέδου, ούτε όταν ενημερώθηκε από την αστυνομία, ότι την την ίδια ώρα τελείωνε ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΟΚ – Ιωνικού και πως θα μπορούσε να υπάρξει “άσχημη” συνάντηση οπαδών.

“Η ομάδα μας θα κυνηγήσει με κάθε ένδικο μέσο την ανατροπή όσων έγιναν χθες, ακόμα κι αν χρειαστεί η υπόθεση να «τραβήξει» και μετά το τέλος της σεζόν.” τονίζεται από τους Θεσσαλονικείς.

Από το Blogger.