Ο Λούκας Βιλντόζα διέψευσε τα σενάρια για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Ο Λούκας Βιλντόζα με δηλώσεις που έκανε στο «mondo.rs» διέψευσε τα σενάρια που τον εμπλέκουν αυτή την στιγμή με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θέλει να μείνει στον Ερυθρό Αστέρα. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «mondo.rs»:

Για τις φήμες ότι αποχωρεί από την ομάδα και για τον Παναθηναϊκό: «Ήμασταν στο αεροπλάνο και όταν φτάσαμε άρχισαν να έρχονται μηνύματα στο κινητό μου για αυτό το θέμα. Αμέσως μίλησα με τον ατζέντη μου και ήταν έκπληκτος γιατί το άκουγε πρώτη φορά. Είναι λογικό οι ομάδες να κοιτούν και να εξετάζουν παίκτες όλοι το κάνουν, αλλά δεν υπήρχε τίποτα αληθινό σε αυτή την περίπτωση».

Για το μέλλον του: «Αγαπάω την πόλη, τους συμπαίκτες μου και την ομάδα και αισθάνομαι τέλεια. Δεν ξεχνάω ότι ο Ερυθρός Αστέρας με έφερε πίσω και με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Όταν γύρισα από τις ΗΠΑ ήμουν ο κανένας και δεν θα γινόμουν αυτό που είμαι τώρα χωρίς το σύλλογο. Για να είμαι ειλικρινής θέλω να μείνω την επόμενη σεζόν, ναι. Επίσης έχω συμβόλαιο και για του χρόνου. Σίγουρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον και το καλοκαίρι εξαρτάται από όλα και τα αποτελέσματα. Θα δούμε, αλλά θέλω να μείνω».

Για τον Καμπάτσο: «Εγώ τον έφερα εδώ, έχει και αυτός συμβόλαιο και θα δούμε τι θα γίνει. Μας αρέσει και στους δύο εδώ είναι πολύ όμορφα. Ο κόσμος μας βοηθάει πολύ, νιώθουμε όμορφα όταν βλέπουμε τις σημαίες της Αργεντινής και ακούμε τα συνθήματα. Όλα είναι πιθανά».

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Τι έγινε; Δεν ξέρω πως να απαντήσω. Θεωρώ ότι χαλαρώσαμε, νομίζαμε ότι τέλειωσε το ματς αυτό έγινε. Αυτοί άρχισαν να σκοράρουν, μπήκε και ο κόσμος στο παιχνίδι και σταματήσαμε να παίζουμε. Αρχίσαμε να έχουμε αμφιβολίες και οι αντίπαλοι μας που είναι καλοί παίκτες βρήκαν την ευκαιρία, να μας σκοτώσουν και αυτό έγινε».

Από το Blogger.