Παναθηναϊκός: «Ο Τιμοτέους Πούχατς το καλοκαίρι θα ψάξει ομάδα!»

Ο Τιμοτέους Πούχατς ήρθε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο ως δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου, στην οποία είχε χάσει τον ρόλο του και δεν μπορούσε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε.

Στο «Τριφύλλι» από την άλλη, παρά την παρουσία του Χουάνκαρ, έχει παίξει ήδη πολύ περισσότερο απ’ όσο στην Γερμανία και ακολουθεί η τελική ευθεία της σεζόν, που θα κρίνει τον τίτλο και στην οποία δεδομένα θα χρειαστεί.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Τσβιακάλα, υποστηρίζει λοιπόν πως ο παίκτης δεν θα μείνει στην ομάδα του Βερολίνου μετά το καλοκαίρι, αφού ο Ρουσιγιόν που έχει πάρει την θέση του τα πηγαίνει εξαιρετικά, κάτι που έδειξε και στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου με την απόδοσή του.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτός που θα αποφασίσει εάν ο Παναθηναϊκός θα κάνει προσπάθεια για να τον διατηρήσει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του, είτε με νέο δανεισμό -πράγμα δύσκολο εάν θέλει η Ουνιόν να τον πουλήσει- είτε με αγορά, κάτι που σίγουρα θα εξαρτηθεί και από την παρουσία του στα επόμενα και κρίσιμα παιχνίδια.

Από το Blogger.