Με Χάμες Ροντρίγκες κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ (12/3, 19:00) στην Opap Arena, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την Ενωση, με τον Χάμες Ροντρίγκες να βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Ισπανού προπονητή.

Ο Κολομβιανός είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αντίθετα, ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν βρίσκεται ακόμα στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο και τέθηκε νοκ-άουτ για το παιχνίδι στην Opap Arena.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι:  Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (12/3, 19:00) εκτός έδρας την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 26ης, και τελευταίας για την κανονική περίοδο της Stoiximan Super League, αγωνιστικής.

Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το Σάββατο (11/3) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Από το Blogger.