Τις απαραίτητες αλλαγές για την έκδοση της μόνιμης άδειας της «Αγιά Σοφιά» κάνουν πλέον οι άνθρωποι της ΑΕΚ

Όπως έγινε γνωστό, η «Αγιά Σοφιά» εξασφάλισε νέα προσωρινή άδεια λειτουργίας με χρονικό ορίζοντα το επόμενο πεντάμηνο, κατά το οποίο θα γίνουν οι τελικές εργασίες για να πάρει την τελική της μορφή.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μία από αυτές τις αλλαγές θα είναι η αντικατάσταση των πλέξι γκλας που βρίσκεται στο κάτω διάζωμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση έχει ήδη ενημερώσει την Περιφέρεια Αττικής για την πρόθεσή της αυτή, τοποθετώντας νέα, διαφορετικού τύπου.

Μάλιστα όπως σημειώνει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport», το υλικό που πρόκειται να τοποθετηθεί θα είναι τέτοιο που δεν θα προκαλεί αντανάκλαση και θα επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθούν τους αγώνες χωρίς την παραμικρή ενόχληση και θα καλύψει και το σημείο που είναι κενό, στις θύρες 5-9 της OPAP Arena.

Επιπλέον, θα υπάρξει και διαχωρισμός της θύρας 48 από τις θύρες 46 και 2, μιας και από την επόμενη χρονιά θα υπάρχει και χώρος για τη φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στα ευρωπαϊκά ματς.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκινήσουν με το φινάλε της τρέχουσας σεζόν και να ολοκληρωθούν στη διάρκεια του καλοκαιριού.

 

Από το Blogger.