Γιώργος Χελάκης: «Θα το πληρώσουν οι ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού!»

Ο Γιώργος Χελάκης τόνισε σε άρθρο του, στην στην «SportDay» πως όποια ομάδα υποτιμά τον Παναθηναϊκό θα το πληρώσει στα Super League Playoffs.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «SportDay»:

«Μετά την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, ακολούθησαν κριτικές, συνισταμένη των οποίων ήταν ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν είναι ικανή να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου, όπως οι πρώτες κριτικές ήταν υπερβολικές, έτσι κι αυτές που ακολούθησαν το ντέρμπι είναι εκτός ποδοσφαιρικής λογικής…

Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας κι εξακολουθεί να θεωρείται βασικός διεκδικητής του τίτλου. Στο Φάληρο η απόδοσή του ήταν κατώτερη των προσδοκιών, αλλά και των απαιτήσεων. Το παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ο προπονητής του. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχει τα περιθώρια να επανέλθει στον δρόμο των καλών εμφανίσεων ώστε να παραμείνει με αυξημένες πιθανότητες στη διεκδίκηση του τίτλου. 

Η υποτίμηση του Παναθηναϊκού, αλλά και της δουλειάς που κάνει ο Γιοβάνοβιτς, είναι λάθος. Θα το πληρώσουν οι ανταγωνιστές του τον βαθμό που θα βγάλουν το συμπέρασμα ότι θα είναι εύκολη λεία στα πλέι οφ. Την κατάρρευσή του είχαν… προφητεύσει αρκετοί μετά τον καταστροφικό Ιανουάριο, αλλά οι “πράσινοι” βρήκαν τους τρόπους να επανέλθουν. Η ισοπαλία στο ντέρμπι τόνωσε το ηθικό του “τριφυλλιού”, που ακόμα και σε βραδιά με άσχημη απόδοση, δεν νικήθηκε».

Από το Blogger.