Οργή στην ΑΕΚ για τα όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς για τους διαιτητές!

Στην ΑΕΚ επικρατεί οργή από την παραδοχή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού  Κώστας Καραπαπάς, για συμφωνία τους με elite διαιτητές, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Ήδη η Super League όπου υπάρχει ένας μηχανισμός ο οποίος στο τέλος της ημέρας θα αναλάβει την επαγγελματική διαιτησία ό,τι κι αν λένε, έχει επικοινωνήσει και έχουν δυο Elite διαιτητές οι οποίοι έχουν σφυρίξει ημιτελικό και τελικό Champions League. Τι θα πουν; Ότι δεν τους θέλουν;», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραπαπάς.

Αυτή η εξέλιξη έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της Ένωσης και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, οι Κιτρινόμαυροι ασχολούνται πολύ με τα συγκεκριμένα ζητήματα, καθώς είναι αποφασισμένοι να μην δεχτούν κάτι τέτοιο και μάλιστα πιέζουν να μάθουν ποιοι είναι αυτοί οι διαιτητές και ποιοι συμφώνησαν μαζί τους.

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δεχθεί κάποιον απ’ αυτούς τους ρέφερι στα παιχνίδια της, ενώ θα διαλευκάνει και αν υπάρχουν κι άλλοι που μίλησαν εξωθεσμικά και πολύ περισσότερο συμφώνησαν με αυτούς τους διαιτητές.

Από το Blogger.