Στοίχημα Τετάρτης: Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα


Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης θύμισε σε όλους γιατί είναι η «βασίλισσα» της Ευρώπης στο «Άνφιλντ» και πήρε πολύ μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League. Από την κόλαση του 2-0 στο πρώτο τέταρτο βρέθηκε στον παράδεισο με το 5-2 στο 67’, θυμίζοντας αρκετά την περσινή ομάδα που έκανε τη μία ανατροπή μετά την άλλη. Ο Κουρτουά εξιλεώθηκε για την γκάφα του που οδήγησε στο 2-0, όταν ο «συνάδελφός» του Άλισον έκανε επίσης τραγικό λάθος για το 2-2, λίγο πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε τρία γκολ, με τα δύο να έρχονται από τον Μπενζεμά. Η εντυπωσιακή εικόνα των «μερένχες» στο Champions League έρχεται σε αντιδιαστολή με την προβληματική πορεία τους στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς έχουν μείνει στο -9 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Η νίκη με 3-1 επί της Εσπανιόλ το Σάββατο ήταν η πρώτη μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Λίβερπουλ

Από εκεί που πήγαινε για θρίαμβο και μεγάλη εκδίκηση απέναντι στη Ρεάλ, ήρθε η καθίζηση κι η συντριβή. Μόλις στο 14’ η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην ομάδα που της στέρησε το τρόπαιο του Champions League πέρσι, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τέτοια εξέλιξη από εκεί και πέρα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 21’ και ισοφάρισαν στο 36’ με τον Βινίσιους, φέρνοντας το ματς στο ίσια. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στη Ρεάλ, η οποία «σμπαράλιασε» την άμυνα των «κόκκινων» και όχι μόνο ανέτρεψε το ματς αλλά πήρε και σκορ που της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση. Ο Μιλιτάο στο 47’ πέτυχε το 2-3 κι ο Μπενζεμά σκόραρε δύο φορές (55’, 67’) για το εκκωφαντικό 2-5. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Λίβερπουλ δέχτηκε πέντε γκολ εντός έδρας σε ευρωπαϊκό ματς. Η αστάθεια έχει κοστίσει στην ομάδα του Κλοπ, καθώς μετά το εντυπωσιακό 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε με 1-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ. Προβλημάτισε πάλι και έχασε την τέταρτη θέση από τη Νιούκαστλ, η οποία έχει παίξει κι ένα ματς λιγότερο.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

Προγνωστικά

Η ταπεινωτική ήττα στο «Άνφιλντ» δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ανατροπή στη Λίβερπουλ. Ειδικά απέναντι σε μια Ρεάλ που όσο κι αν δεν πατάει καλά φέτος, στον θεσμό του Champions League δεν μπορείς να την ξεγράψεις. Αμφότερες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην άμυνα και τους λείπει η σταθερότητα. Έτσι κι αλλιώς οι Άγγλοι χρειάζονται πολλά γκολ, οπότε το ματς θα ανοίξει από νωρίς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr
Από το Blogger.