Την περίπτωση του Έκτορ Μαρτίνες για τα στόπερ εξετάζει η ΑΕΚ

 

Το όνομα του Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνες απασχόλησε την ΑΕΚ τον Ιανουάριο αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Ο Παραγουανός στόπερ παραμένει στην κιτρινόμαυρη λίστα για το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Ρίβετ Πλέιτ. Έχει γεννηθεί στο Μπουένος Άιρες, αλλά λόγω της καταγωγής της μητέρας του από την Παραγουάη είναι διεθνής με την τελευταία μετρώντας 9 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ και έχει περάσει επίσης από την Ντεφένσα & Χουστίσια. Με την ιστορική ομάδα της Αργεντινής μετρά 69 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ, ωστόσο φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2024 και δεδομένων και των δεσμών του Ματίας Αλμέιδα με την Ρίβερ Πλέιτ, δεν είναι απίθανο να απασχολήσει σε λίγους μήνες ξανά την ΑΕΚ. Αυτό διότι οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν την αγορά της Αργεντινής, αφού έχει τσεκάρει και τον Κολομβιανό στόπερ Κέβιν Μαντίγια της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, ενώ δεδομένα θα ασχοληθούν με τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς.

Από το Blogger.