«Ο Πινέδα ονειρεύεται να γίνει είδωλο στην ΑΕΚ»

Η Μεξικάνικη ιστοσελίδα TUDN, στην οποία είχε παραχωρήσει συνέντευξη ο Ορμπελίν Πινέδα, σήμερα δημοσιεύτηκε η συνέντευξη με τίτλο «ο Πινέδα ονειρεύεται να γίνει είδωλο στην ΑΕΚ», με το σχετικό κείμενο που φιλοξενεί τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα: αναφέρει:

«Ο Ορμπελίν Πινέδα μας μίλησε για το παρόν που ζει στην ΑΕΚ. Μια ομάδα με την οποία παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναζητώντας ο ίδιος να αφήσει εποχή και να σπάσει με την ομάδα του, μια πενταετή ξηρασία χωρίς να είναι πρωταθλήτρια στην Ελλάδα», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν και βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις απολαμβάνοντας αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος. Παλεύουμε για τον τίτλο με ενθουσιασμό, γιατί η ΑΕΚ δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα εδώ και καιρό. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που έρχεται, θέλουμε να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον σύλλογο”, λέει ο ίδιος», συμπληρώνεται στο δημοσίευμα.

«Όσο για τον κόσμο στην Ελλάδα; “Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ παθιασμένοι, σου δείχνουν πολλή στοργή, προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Σκόραρα και χόρεψα, μου αρέσει να πανηγυρίζω τα γκολ μου έτσι, γιατί είναι ό,τι πιο όμορφο έχει ένας ποδοσφαιριστής, να προσπαθεί να μεταφέρει χαρά στο γήπεδο”, εξήγησε ο Πινέδα για τον χορευτικό του πανηγυρισμό, προσθέτοντας: “Όλοι εδώ θέλουν να χορεύω. Όποιον συναντώ στο δρόμο θέλει να χορεύω. Και τους λέω ότι μπορώ να χορέψω μόνο στο γήπεδο (γέλια)», υπογραμμίζεται ακόμη στο δημοσίευμα.

Όσο για το σημείο που αναφέρεται στο μέλλον του Μεξικανού, στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι «ο Ορμπελίν Πινέδα κατέστησε σαφές ότι το όνειρό του ως ποδοσφαιριστής είναι να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη. “Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές προσδοκίες. Έχω μιλήσει πολύ με τον ατζέντη μου, του είπα «εσύ φρόντισε να κάνεις αυτό που ξέρεις και εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο”».

Αφού τονίζεται λοιπόν πως ο Πινέδα «ανέφερε ότι δεν αποκλείει να συνεχίσει στην ΑΕΚ μόλις λήξει ο δανεισμός του τον Ιούνιο», το δημοσίευμα κλείνει με τα εξής λόγια του διεθνή άσου: «Μου έμειναν λίγοι μήνες, δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δοκιμάσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, θα συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, να αφήσω το σημάδι μου και να παλέψω για την πρώτη θέση.»

Από το Blogger.