Μίτσελ για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Η σκέψη μου πήγε κατευθείαν στους συγγενείς των θυμάτων»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, εξέφρασε τη θλίψη του για την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας ότι “πολλοί λένε πως αυτό ήταν το γραφτό τους, όμως εγώ δεν το πιστεύω”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Πως νιώσατε όταν μάθατε για την τραγωδία στα Τέμπη;
«Πολύ μεγάλη θλίψη, πολύ μεγάλη απόγνωση. Η σκέψη μου πήγε κατευθείαν στους συγγενείς των θυμάτων που είδαν τα παιδιά τους να φεύγουν για να πάνε να σπουδάσουν και δεν επέστρεψαν ποτέ. Είναι πραγματικά πολύ σκληρό. Νέοι άνθρωποι που έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους… Πολλοί λένε πως αυτό ήταν το γραφτό τους, όμως εγώ δεν το πιστεύω.

Αυτό που έγινε επηρέασε όλη την ομάδα. Έχει φέρει πολύ μεγάλη θλίψη σε όλους και πιστεύω πως ήταν πραγματικά μια πολύ σωστή απόφαση να αναβληθεί το παιχνίδι του Κυπέλλου γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σοβαρό από αυτό που συνέβη».

Πολλοί λένε πως το ματς με τον Λεβαδειακό είναι το πιο εύκολο από αυτά που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Συμφωνείτε;
«Δε συμφωνώ γιατί αν πίστευα κάτι τέτοιο αυτό θα αποτελούσε έλλειψη σεβασμού προς τον Λεβαδειακό. Εδώ και αρκετές εβδομάδες θεωρώ πως η ομάδα μας έχει μπει στον δρόμο των playoffs. Ο Λεβαδειακός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να νικήσουμε, πρέπει να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση μέσα από αυτό το ματς για να συνεχίσουμε αναλόγως στα επόμενα.

Αν δείτε τα αποτελέσματα, όχι μόνο στο δικό μας, αλλά και σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τότε θα διαπιστώσετε πως η βαθμολογία επηρεάζεται πολύ από τέτοιου είδους αναμετρήσεις και όχι μόνο από τα ντέρμπι».

Για τις απουσίες:
«Έχουμε τιμωρημένους τον Σωκράτη και τον Ροντινέι, έχουμε τραυματία τον Εμβιλά, όμως η ομάδα μας έχει πάρα πολλούς παίκτες και όλοι όσοι αγωνιστούν πρέπει να δείξουν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που υπάρχουν με την απόδοση τους. Είμαστε ο Ολυμπιακός και θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις».

Σκέφτεστε να προφυλάξετε τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών ενόψει και του αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί;
«Θέλουμε τη νίκη. Ψάχνουμε τρόπο για να κερδίσουμε και θέλουμε να είμαστε στο μάξιμουμ της απόδοσης μας. Όταν σκέφτεσαι έτσι, να προστατέψεις παίκτες λόγω καρτών, τότε πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζεις. Επομένως θα παίξουμε χωρίς εκπτώσεις για τη νίκη και αν το παιχνίδι πάει καλά, τότε θα το σκεφτούμε αυτό».

 

Από το Blogger.