Μάκης Γκαγκάτσης: «Ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης του ΠΑΟΚ κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία της ΕΠΟ, ανέφερε ότι ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε για να διευθύνει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ανέφερε αρχικά: «Μετά από μία τετράωρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε αυτή τη σεζόν και στις προηγούμενες, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε στήριξη στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ ώστε να τελειώσει ομαλά η σεζόν και την άποψη ότι ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές είναι η ΚΕΔ. Καμία ομάδα και λίγκα δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό», για να προσθέσει: «Είχαμε μία σοκαριστική καταγγελία - αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ ο οποίος μας έδειξε στην οθόνη μήνυμα από ξένο διαιτητή, χωρίς να φαίνεται τ' όνομά του, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Αυτή η καταγγελία είναι σοβαρή. Ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει βρει διαιτητές γι' αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος εξέφρασε την επιθυμία του ν' αλλάξουν οι διαιτητές και να έρθει ο ίδιος».
Επίσης, είπε ότι: «Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του αυτή η καταγγελία να φτάσει έως το τέλος, ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει αναφερθεί στην UEFA γιατί μας φαίνεται πολύ ύποπτο, πώς ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Καταλαβαίνετε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τζιμπουτί, όχι στην Ελλάδα...», ενώ σε ερώτηση για την ατάκα του Αχιλλέα Μπέου ότι οι τέσσερις «μεγάλοι» μαλώνουν για το πρωτάθλημα, απάντησε: «Και οι τέσσερις θέλουμε το πρωτάθλημα, φυσιολογικό δεν είναι; Το θέλουμε και εννοείται πως θα κάνουμε ότι καλύτερο αγωνιστικά. Δεν τσακωνόμασταν όπως το αναφέρατε».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως έγινε γνωστό, η ΚΕΔ προχώρησε σε καταγγελία στην UEFA, η οποία με τη σειρά της διενεργεί έρευνα για το θέμα. Το ίδιο συμβαίνει και με την εθνική ομοσπονδία του διαιτητή.

Από το Blogger.