Χρήστος Παππά: «Να παίξουμε με το δικό μας στυλ»

Χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, θα αντιμετωπίσει αύριο Παρασκεύη (24/3, 21.00) ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι την Παρτιζάν για την 30η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας της Euroleague «ερυθρόλευκους» θα κοουτσάρει ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος επισήμανε για την αυριανή συνάντηση: «Η Παρτιζάν διαθέτει κίνητρο, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει δυνατή έδρα, παίζει σκληρά, έχει αρκετό ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή προφανώς. Δεν είναι εύκολος ο αγώνας με την Παρτιζάν».

«Ο κάθε αντίπαλος μιας τέτοιας ομάδας θα πρέπει να επιβάλλει το δικό του ρυθμό σε άμυνα και επίθεση», εξήγησε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα και τόνισε ότι: «Κοινώς θα πρέπει να παίξουμε με το δικό μας στυλ και να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την σκληράδα».

«Το ότι πάμε σε μια τόσο δυνατή έδρα είναι η... διασκεδαστική πλευρά της δουλειάς μας», σχολίασε ο Άλεκ Πίτερς, ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, και υπογράμμισε ότι: «Όταν είσαι σε αυτό το σημείο της σεζόν πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος και έτοιμος για ότι πρόκειται να επακολουθήσει. Όμως, έχουμε προετοιμαστεί και όλοι είμαστε έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση. Είμαστε έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις που θα έρθουν και ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όχι μόνο στο αυριανό ματς, αλλά και σε αυτά που ακολουθούν».

Για την απουσία του κόουτς Μπαρτζώκα, ο Πίτερς δήλωσε: «Είναι σίγουρα ασυνήθιστο, όμως, έχουμε προετοιμαστεί. Και στο Λαύριο παίξαμε με τον κόουτς Παππά σε ρόλο πρώτου προπονητή. Στο τέλος της ημέρας η ομάδα μας προετοιμάζεται με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα με το τι μπορεί να συμβαίνει. Σε αυτή τη φάση είμαστε σε μια μηχανή που δουλεύει σωστά. Του εύχομαι περαστικά, να γίνει σύντομα καλά και να επιστρέψει».

 

Από το Blogger.