Ντέμης Νικολαΐδης: «Οι Μάνταλος και Γιόνσον ήταν οι καλύτεροι του γηπέδου»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στο Monday FC της NOVA, την εμφάνισή των Γιόνσον και Μάνταλου, στο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, αναφέροντας «Οι Μάνταλος και Γιόνσον ήταν οι καλύτεροι του γηπέδου», είπε και πρόσθεσε: «Ο Μάνταλος έδωσε τα πάντα. Εκτός από τις δύο ασίστ, ήταν πάρα πολύ καλός. Επί της ουσίας έπαιζε κοντά στον Γιόνσον. Ήταν σαν η ΑΕΚ να έπαιζε με δύο αμυντικά χαφ. Ερχόταν από πίσω, κρατούσε την μπάλα. Ο Γιόνσον ήταν παντού. Ήταν πάρα πολύ καλός. Αυτό το δίδυμο ταιριάζει κιόλας στην ΑΕΚ».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, αναφέρθηκε και στο πόσο έχει ανεβάσει τον πήχη η φετινή ΑΕΚ. «στην ΑΕΚ αν πας 1,5 χρόνο πριν από σήμερα, όλοι ήταν υποψήφιοι για να φύγουν. Τώρα η ΑΕΚ είναι οργανωμένη ομάδα με προπονητή, ο οποίος έχει κάνει ένα τρομερό γκρουπ και μπορεί μη παίζοντας και τόσο καλά, όπως μας έχει συνηθίσει μάλλον να κερδίζει τα ματς. Πάντως, πάντα είναι καλύτερη από τον αντίπαλο, μας έχει συνηθίσει να παίζει στο 8 ή το 9, έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη. Οπότε λίγο να την δούμε με χαμηλότερη ένταση με λιγότερες ευκαιρίες, μπερδευόμαστε και λέμε ότι δεν ήταν καλή. Πρέπει να λέω ότι “δεν ήταν το ίδιο καλή”» ανέφερε ακόμη ο Ντέμης.

«Στο συγκεκριμένο ματς η ΑΕΚ είχε αμυντικά κενά. Ο ΟΦΗ βρήκε ευκαιρίες και στο 0-0, και στο 1-0, και στο 2-0 και στο 3-0. Σε κάθε σκορ που άλλαζε, ο ΟΦΗ έβρισκε ευκαιρίες. Τον έχω δει τον ΟΦΗ να παίζει καλύτερα. Έχει μπροστά τον Ντίκο που είναι μπελάς για οποιαδήποτε άμυνα», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης και πρόσθεσε: «Είχε κάποια κενά η ΑΕΚ στο παιχνίδι, μπορεί να φταίει το σκορ. Μετά το 2-0 ο ΟΦΗ πάτησε την περιοχη της ΑΕΚ 2-3 φορές. Η AEK ήταν καλύτερη, δίκαια κέρδισε».

Από το Blogger.