Οι Στοιχηματικές αποδώσεις για τον πρωταθλητή και τον πρώτο σκόρερ στην Super League 1

Το φετινό πρωτάθλημα της Super League είναι ένα από τα πλέον αμφίρροπα όλων των εποχών! Η απόσταση που χωρίζει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, από τον τέταρτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ είναι επτά πόντοι, με την ΑΕΚ να είναι στο -1 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό στο -5.

Με δέκα αγωνιστικές γεμάτες ντέρμπι να ακολουθούν στα πλέι οφ, τα οποία ξεκινούν την Κυριακή (19/03), τα πάντα μπορούν να συμβούν! Για την ακρίβεια, το βράδυ της Κυριακής ενδεχομένως να έχουμε μία πιο καθαρή εικόνα για την εξέλιξη αυτή της μάχης.

Ο Ολυμπιακός έχει θεωρητικά το ευκολότερο έργο, καθως αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο και η λογική λέει ότι θα κερδίσει. Και αυτό, ενώ την ίδια ημέρα ο ΠΑΟΚ, για να τα πάρουμε με χρονολογική σειρά, θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη και η ΑΕΚ θα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Οι στοιχηματικές πάντως συνεχίζουν, όπως κάνουν εδώ και λίγες εβδομάδες, να βλέπουν ως φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα την ΑΕΚ. Λίγες ημέρες πριν, πιο συγκεκριμένα πριν από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, η Ένωση παιζόταν στο 1.90. Τώρα, η απόδοσή της ανέβηκε και την βρίσκουμε στο 2.25!

Στη δεύτερη θέση, των στοιχηματικών πάντα, ο Παναθηναϊκός, η τιμή του οποίο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στο 2.75, ενώ ο Ολυμπιακός ακολουθεί στο 3.75. Εντύπωση προκαλεί η απόδοση του ΠΑΟΚ, η οποία πλέον είναι στο 20.00, ενώ πριν από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας παιζόταν στο 7.50!

Το βέβαιο είναι ότι μετά από την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, οι αποδόσεις θα αλλάξουν και πάλι. Το ερώτημα είναι ποιων ομάδων οι τιμές θα πιεστούν ακόμη περισσότερο και ποιων να αυξηθούν!

Κούρσα για δύο… άλογα φαίνεται πως είναι αυτή για τον πρώτο σκόρερ των πλέι οφ! Φαβορί εκεί είναι ο Σεντρίκ Μπακαμπού του Ολυμπιακού, ο οποίος προσφέρεται στο 3.00, ενώ ακολουθεί ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ στο 3.75.

Μετά από αυτούς τους δύο, οι αποδόσεις ανεβαίνουν σημαντικά! Σπόραρ και Ολιβέιρα προσφέρονται στο 11.00, ενώ Χάμες Ροντρίγκες και Φώτης Ιωαννίδης στο 13.00, με τον Σέρχιο Αραούχο να βρίσκεται αρκετά κοντά τους (15.00).

Από το Blogger.