Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης

Μόλις τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί ο Ιωνικός με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι τώρα στην Super League και οι τρεις από αυτές τις αναμετρήσεις τους είναι στην Αρκαδία.

Η ιστορία των συναντήσεων τους έχει ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου 2021, με το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι να γίνεται στη Νίκαια και να τελειώνει ισόπαλο 1-1 (14’ Τουράμ – 29’ Τιλίκα).

Οι επόμενες δύο αναμετρήσεις τους έγιναν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, για τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος για τα Playouts, με τον Ιωνικό να παίρνει ισάριθμες νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-3).

Η σεζόν 2021-22 έκλεισε με τρεις αναμετρήσεις στις οποίες ο Ιωνικός διατήρησε το αήττητό του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ανεξάρτητα έδρας, αλλά στην αναμέτρηση του Α’ Γύρου για την φετινή σεζόν, η ομάδα της Αρκαδίας έσπασε την παράδοση.

Στις 14 Νοεμβρίου 2022, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Σίτο στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης και δεν επέτρεψε στον Ιωνικό να σημειώσει δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη μετά την επικράτηση του στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 2-0.

Ο Ιωνικός στο φετινό πρωτάθλημα έχει μόλις μια εντός έδρας νίκη, την οποία σημείωσε στις 4 Φεβρουαρίου 2023 με αντίπαλο τον Άρη, ενώ στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του ηττήθηκε με 2-0 από τον ΟΦΗ.

1 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

- ΝΙΚΕΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

- ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΚΟΛ: 1-1

Από το Blogger.