Γιάννης Αλαφούζος: «Πήγα στην UEFA για Elite διαιτητές! – Φέρτε και Έλληνα, αλλά…»

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ για την συνάντηση των ομάδων της Stoiximan Super League Playoffs με τους Μπαλτάκο και Μπένετ, από την οποία αποχώρησε στις 13:00 λόγω υποχρέωσής του.

Πριν φύγει ωστόσο ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο, με το «SDNA» να αποκαλύπτει τι είπε και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εξηγεί ότι είχε και ο ίδιος επικοινωνία με την UEFA για τον ορισμό Elite διαιτητών.

Παράλληλα, είπε στον Μπένετ ότι μπορεί να ορίσει ακόμα και Έλληνα ρέφερι, αλλά σε περίπτωση εξόφθαλμου λάθους απαιτεί και την παραίτηση του αρχιδιαιτητή αλλά και την… εξαφάνιση του διαιτητή από τους πίνακες!

Απόσπασμα από τα όσα είπε:

«Πήγα στην UEFA και πράγματι έχουμε πάρει την ενημέρωση ότι δεν γίνεται να έρθουν ελίτ διαιτητές. Όμως δεν δεχόμαστε και να έρχονται διαιτητές τύπου Νταμπάνοβιτς! Η κατάσταση γενικά είναι έκρυθμη στην κοινωνία και πρέπει να κάνουμε κάτι για να μη γίνει χειρότερη.

Εμείς θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές. Αλλά, αν δεν μπορούν να έρθουν, ζητάω από εσάς κ.Μπένετ να βάλουμε ακόμα και Έλληνα διαιτητή. Όμως, σε περίπτωση λάθος, θα παραιτηθείτε κι εσείς, αλλά θα εξαφανιστεί από τους πίνακες και ο διαιτητής! Δεν γίνεται στην εποχή του VAR να συμβαίνουν εξόφθαλμα λάθη. Γι’ αυτό και απαιτούμε ισονομία». 

Από το Blogger.