Ο Μπρούνο Εστέβες που ήταν VAR στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς στην Πορτογαλία!

Ο Μπρούνο Εστέβες κλήθηκε να εκτελέσει χρέη VAR στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, «κλείνοντας» κι αυτός τα μάτια στο καθαρό χέρι του Χατζισαφί στο πρώτο ημίχρονο, που θα έδινε πέναλτι στο «Τριφύλλι».

Σε κάθε περίπτωση όμως, προκαλεί απορία το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ορίστηκε από την ΕΠΟ να έρθει σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, αφού στην Πορτογαλία ερευνάται για ένα σοβαρότατο σκάνδαλο διαφθοράς στο ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα, υπάρχουν υποψίες ότι αυτός και ο Ούγκο Μιγκέλ δέχονταν μεγάλα χρηματικά ποσά από την Μπενφίκα για να της δείχνουν εύνοια, με την «Correio da Manha» να τονίζει ότι ο εισαγγελέας διέταξε να ερευνηθούν οι λογαριασμοί των δύο διαιτητών για να διαπιστωθεί εάν πράγματι προέρχονται από την συγκεκριμένη ομάδα τα χρήματά τους!

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί πως ο σχολιαστής του «Porto Canal», Ντιόγκο Φαρία, τον έχει χαρακτηρίσει «ανεπαρκή κι ανίκανο» και εξήγησε ότι για αυτό σταμάτησε να είναι διαιτητής αγωνιστικού χώρου κι έγινε VAR, ωστε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των «Αετών».

Η Πόρτο τον έχει στην… μαύρη λίστα της, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Φρανσίσκο Μάρκες, να αναφέρει τον Δεκέμβριο του 2020 πως: «Ο Μπρούνο Εστέβες βρίσκεται συστηματικά πίσω από το VAR. Τούτο προκαλεί τεράστια ζημιά στο πρωτάθλημα. Παρά τα αλλεπάλληλα λάθη του, τον επιλέγουν σταθερά στα μεγάλα ντέρμπι».

Την φετινή σεζόν μάλιστα αρκετές ομάδες της χώρας του έχουν παράπονα από αυτόν, μεταξύ των οποίων και η ίδια η Μπενφίκα!

Από το Blogger.