Μπέος: «Να τους πάρει σπίτι του ο Αντωνίου τους 10.000 οπαδούς - Αν μπουν 401 άτομα κλείνω τα φώτα»!

Την ώρα που ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μιλούσε για το θέμα του τελικού του Κυπέλλου, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, απάντησε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6, σε όλα τα θέματα γύρω από το… ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά:

«Έχουν πάρει φόρα, αμπάριζα ο Αντωνίου, ο Διακοφώτης τις εκπομπές. Εγώ θέλω να δώσω μερικές πληροφορίες στον κόσμο», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση και συνέχισε: «Τι έχετε κάνει τόσα χρόνια, όχι εσείς, γενικά προς κάθε παράγοντα το λέω. Τι έχουμε κάνει για να βάλω και τον εαυτό μου μέσα, για να μη γίνονται τα επεισόδια και όλα αυτά; Να μην μπορούμε να δούμε έναν αγώνα γιορτή με 30 χιλ. κόσμο, τι έχουμε κάνει για να αποτρέψουμε αυτούς τους αληταράδες να μην είναι στο γήπεδο;»

Για να σημειώσει στη συνέχεια τη μοναδική προϋπόθεση με την οποία θα γίνει στο «Πανθεσσαλικό» ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος: «Έγινε τελικός κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ και πλακώθηκαν στο γήπεδο. Βγαίνει ο Αντωνίου και λέει ο τελικός να γίνει με 10 χιλιάδες. Να τους πάρει στο σπίτι του ο Αντωνίου… Ποια ομοσπονδία παγκοσμίως ρωτάει τις ομάδες και τους προπονητές πότε θέλουν να παίξουν, είναι τρομερό, αλλάζουν ημερομηνίες συνεχώς. Δηλαδή ότι θέλουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα γίνει; Αν μπουν 401 άτομα μέσα αντί για 400, τότε θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο».

Από το Blogger.