Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας οδεύει προς την «AEL FC Arena» αλλά από τον Δήμο Λάρισας υπάρχουν αντιδράσεις

Η ΕΠΟ ψάχνει γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και ο “μεγάλος” αγώνας δείχνει να οδεύει προς την “AEL FC Arena”.

Το συγκεκριμένο γήπεδο φιλοξενεί τους αγώνες του Ηρακλή Λάρισας για τον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 και -αυτή τη στιγμή- όλα δείχνουν πως αναμένεται να επιτευχθεί συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της εγκατάστασης, Κώστα Πηλαδάκη.

Αν τελικά διεξαχθεί ο τελικός στην “AEL FC Arena”, στις κερκίδες θα βρεθούν οι οπαδοί τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας εισιτήρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα αθηναϊκών μέσων.

Όμως στο Δήμο Λαρισαίων βρίσκονται σε… αναβρασμό μετά από τις τελευταίες εξελίξεις καθώς θεωρούν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επεισοδίων, ενώ αναμένεται και η θέση της Αστυνομίας για το αν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο τελικός θα διεξαχθεί κάτω από ασφάλεια. Η αντίδραση αυτή φαίνεται και στα λεγόμενα του Δημάρχου της Λάρισας, Απόστολου Καλογιάννη.

Ο κ. Καλογιάννης βρέθηκε σήμερα στην Λίμνη Πλαστήρα με αντιπροσωπεία Κυπρίων της αυτοδιοίκησης και θέλησε να σχολιάσει το θέμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος τονίζοντας πως δεν ρωτήθηκε ούτε η πόλη ούτε η δημοτική αρχή γι’ αυτό και επισημαίνοντας πως δεν είναι θετικός στην διεξαγωγή αυτού του αγώνα υπό τον φόβο επεισοδίων. Διευκρίνισε πως θα ακολουθήσει και ανακοίνωση από το Δήμο της Λάρισας.

Το απόσπασμα από τις δηλώσεις του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Χωρίς να ρωτήσουν την πόλη και τη δημοτική αρχή, αποφασίζουν μέσω ενός ιδιώτη, ο οποίος πήρε δημοτική έκταση για να κατασκευάσει το γήπεδο. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή. Δεν θα αφήσουμε να αποφασίσουν ερήμην της πόλης, φέρνοντας στη Λάρισα οπαδούς του ΠΑΟΚ (Σ.Σ. από τους οποίους η Λάρισα έχει τις χειρότερες των εντυπώσεων με τη δολοφονία Μπλιώνα) και της ΑΕΚ για να κάνουν αυτά που έκαναν το 2017 στο γειτονικό Βόλο».

Από το Blogger.