Ολυμπιακός για τον Πολωνό διαιτητή: «Ούτε μεθυσμένοι διαιτητές υπάρχουν, ούτε επεισόδια, όλα στημένα...»

Χωρίς να ερωτηθούν, χωρίς να...εμπλέκεται πουθενά ο Ολυμπιακός παίρνει θέση για τον μεθυσμένο Πολωνό διαιτητή - Δείτε τι αχαρακτήριστα αναφέρουν για ΕΠΟ, ΚΕΔ και όχι μόνο..

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η θέση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ αλλαγής διαιτητή στο ΑΕΚ-Άρης

Μια ακόμα κακογραμμένη παράσταση της Συμμορίας που διοικεί την ΕΠΟ και την ΚΕΔ για να βάλουν Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ-Άρης! Αυτή τη φορά μοίρασαν την είδηση ότι μέθυσαν οι Πολωνοί διαιτητές του αγώνα στο αεροπλάνο και… επιβεβαίωνε μάλιστα η ΑΕΚ το μεθύσι τους!

Τι προκύπτει όμως και ποια είναι η αλήθεια;

1. Στο αεροπλάνο οι διαιτητές δεν ήταν μεθυσμένοι σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Aegean
2. Στους ιμάντες του αεροδρομίου σύμφωνα με την αστυνομία υπήρχε κάποιος που φώναζε στους διαιτητές και χτύπησε το διαιτητή στην πλάτη.

Πώς λοιπόν ο Μπένετ, ο Μάνταλος, ο Μπαλτάκος και η λοιπή συμμορία τους αλλάζει; Με ποια δικαιολογία; Επειδή το συνεργείο της ΑΕΚ μοίρασε στον τύπο όσα μοίρασε; ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΟ ΕΚΑΝΕ ΑΛΚΟΤΕΣΤ;

Όπως δε, προκύπτει από τους ανθρώπους της UEFA, οι διαιτητές αρνούνται τα πάντα και μιλάνε για πρωτοφανή και αδιανόητη μεθόδευση που καταστρέφει την καριέρα τους χωρίς λόγο και λένε ότι απλώς δέχτηκαν επίθεση στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει κανένα θέμα και ήταν πανέτοιμοι να σφυρίξουν το ματς.

Ούτε μεθυσμένοι διαιτητές υπάρχουν λοιπόν, ούτε σοβαρά επεισόδια. ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ από την συμμορία!

Την ίδια στιγμή ο Μάνταλος παίρνει τηλέφωνα και προτείνει διαιτητές! Έχουν ξεφτιλίσει τα πάντα! Πώς ο Μάνταλος καλεί προέδρους ΠΑΕ και προτείνει να αλλάξουν οι διαιτητές;

Όσο για το Γιαννάκη Παπαδόπουλο που μοιράζει παντού ένα δήθεν μήνυμα επιβάτη που αναφέρεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γι’ αυτό δεν θα απαντήσουμε καν. Γελάνε και οι ΑΕΚτζήδες με αυτό και με το πόσο γελοία κακοστημένο είναι και φυσικά το ότι το αναπαράγουν αγράμματοι δημοσιογραφούντες είναι πια θέμα της Δικαιοσύνης!

Ξεκαθαρίζουμε ότι αυτό το πραξικόπημα δεν θα γίνει ανεκτό! Αυτά που κανει ο κίτρινος ΑΡΧΙΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ του ποδοσφαίρου θα φέρουν την απόλυτη εκτροπή, την οργή και την αγανάκτηση όλων των φιλάθλων και ο κόσμος θα βγει στους δρόμους!

Μετά τις παρκαρισμένες υδροφόρες στο κέντρο του γηπέδου του Ιωνικού, το λιντσάρισμα που έφερε πιστολιές στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα κλεισμένα φώτα, το στρίψιμο των γεννητικων οργάνων διαιτητή, το πνίξιμο παρατηρητή με κασκόλ, μετά τα καραγκιοζιλίκια με τις μεζούρες, ένα ακόμα επεισόδιο ΠΑΡΑΚΜΗΣ και ΞΕΦΤΙΛΑΣ για το ελληνικό ποδόσφαιρο!»

Από το Blogger.