«Ο Αταμάν δεν ανανεώνει με Εφές και διαπραγματεύεται με Παναθηναϊκό»

Η Ισπανική ιστοσελίδα “Encestando” αναφέρει ότι η Αναντολού Εφές είναι σε συζητήσεις με τον Πάμπλο Λάσο για την τεχνική της ηγεσία, αφού ο Εργκίν Αταμάν αποχωρεί και μιλά με τον Παναθηναϊκό.

“Η Εφές δεν αναμένεται να ανανεώσει με τον Αταμάν, ο οποίος διαπραγματεύεται με τον Παναθηναϊκό. Μιλάνε με τον Πάμπλο Λάσο, αλλά δεν υπάρχει ακόμη διαπραγμάτευση. Ο Γιασικεβίτσιους είναι ένα ακόμη όνομα που εκτιμούν στην τουρκική ομάδα, σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Ο Λιθουανός έχει όρο αυτόματης ανανέωσης αν πάρει την Euroleague, εκτός κι αν οι δύο πλευρές αποφασίσουν να χωρίσουν”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Παράλληλα, προσθέτει πως “… η Ρεάλ έχει στραφεί στον Σέρτζιο Σκαριόλο, αφού το μέλλον του Τσους Ματέο θα κριθεί από το αν θα κατακτήσει την Euroleague. Ακόμη κι αν πάρει το πρωτάθλημα, το μέλλον του θα είναι αμφίβολο”, ενώ για την Μπαρτσελόνα τονίζεται πως “… είναι απίθανο να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Γιασικεβίτσιους αν δεν κατακτήσει την Euroleague. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει η επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ, όπως και άλλα ονόματα”.

Από το Blogger.