Αναγέννηση Καρδίτσας: «Να γίνονται αλκοτέστ και στους Έλληνες διαιτητές»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 2-0, η Αναγέννηση Καρδίτσας εξέδωσε έτσι και επίσημη ανακοίνωση εναντίον των διαιτητών, κάνοντας μάλιστα λόγο για… αλκοτέστ, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στη Super League 1, με τους μεθυσμένους διαιτητές από την Πολωνία.

Η ανακοίνωση από την Αναγέννηση Καρδίτσας

“Στο ίδιο έργο θεατές! Για ακόμη ένα παιχνίδι γινόμαστε μάρτυρες αλλοίωσης αποτελέσματος αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος. Έχει και η υπομονή τα όρια της κύριοι. Πότε θα σταματήσετε να παίζετε με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας;

Πότε θα σταματήσετε να διαμορφώνετε εσείς τα αποτελέσματα; Πότε θα σταματήσετε να είστε εσείς αρνητικοί πρωταγωνιστές; Ο διαιτητής κ. Καδδάς του συνδέσμου Αχαΐας «έκλεισε τα μάτια» στην ανατροπή του Ελιβέλτο εντός περιοχής στο 45ο λεπτό, φάση η οποία εξελίχθηκε ακριβώς μπροστά του. Πλέον δεν μιλάμε για ανθρώπινα λάθη ή ανικανότητα μιλάμε για δόλο.

Υ.Γ.1 Όσο οι τύχες των αγώνων και του πρωταθλήματος θα κρίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει καμία τύχη.

Υ.Γ.2 Τελικά θα πρέπει να γίνονται αλκοτέστ και στους Έλληνες διαιτητές!

Υ.Γ.3 Κύριοι σας σιχαθήκαμε όλους! Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο. Το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε τόσο εσείς κ. Μάνταλε όσο και οι συνεργάτες σας στην ΚΕΔ είναι να μας αδειάσετε τη γωνιά το συντομότερο δυνατόν.

Υ.Γ.4 Επιτέλους σεβαστείτε την ιστορία μας και τους χιλιάδες φιλάθλους μας! Δείτε το βίντεο και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας!”.

Από το Blogger.