Ο Νέιτ Ρένφρο τελευταίος MVP of the Week της κανονικής περιόδου!

Ο Νέιτ Ρένφρο ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ mateco στη νίκη του στην Πάτρα επί του Απόλλωνα Carna με την οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» «κλείδωσε» την 4η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Basket League και παράλληλα ο τελευταίος MVP of the Week της regular season.

Ο 26χρονος Αμερικανός ψηλός του ΠΑΟΚ mateco συγκέντρωσε 37 βαθμούς στο ranking με 18 πόντους με 2/3 βολές, 8/10 δίποντα, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κοψίματα, 1 κόψιμο εναντίον, 5 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εναντίον, 5 κλεψίματα και 3 λάθη σε 35’ και 41’’ συμμετοχής και η επίδοση του ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στις αναμετρήσεις της Basket League της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Ρένφρο αναδεικνύεται για πρώτη φορά την φετινή σεζόν Πολυτιμότερος, ενώ είναι ο τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ mateco που παίρνει τον τίτλο του MVP of the Week την φετινή αγωνιστική χρονιά μετά τον Τζέιλεν Χαντς (8η Εβδομάδα) και τον Γιανίκ Φράνκε (14η και 19η).

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.
 

Από το Blogger.