Ο Παναθηναϊκός έχει 24 κρούσματα κορονοϊού και κατέθεσε αίτημα αναβολής των τελευταίων δύο αγωνιστικών των playoffs


H Super League ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου την Κυριακή (07/05) στις 12:00 με θέμα την αναβολή των αγώνων της 9ης και 10ης αγωνιστικής των playoffs μετά από αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω δεκάδων κρουσμάτων κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “ΣΠΟΡ FM 94,6” οι πράσινοι έχουν 13 κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες και άλλα 11 κρούσματα στο staff της ομάδας.

Συγκεκριμένα, μετά τον τελευταίο κύκλο εξετάσεων που έγιναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού υπάρχουν επιβεβαιωμένα 14 θετικά τεστ ποδοσφαιριστών της ομάδας κι άλλα 10 σε μέλη του επιτελείου του «τριφυλλιού».

Τα κρούσματα είναι διαρκώς αυξανόμενα, σε σημείο που να μην μπορεί ο Παναθηναϊκός να συμπληρώσει καν αποστολή για το κυριακάτικο (7/5) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Παναθηναϊκός έστειλε το αίτημα αναβολής το βράδυ της Παρασκευής (5/5) με τη Λίγκα να συγκαλεί για αύριο (Κυριακή 7/5) έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης για να παρθεί απόφαση επί του θέματος.

Θυμίζουμε ωστόσο ότι πλέον δεν ισχύει το πρωτόκολλο για αναβολή αγώνων λόγω κρουσμάτων, όπως παλιά, ενώ ο κορονοϊός -πλέον- δεν θεωρείται μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, σύμφωνα με τον ΠΟΥ.

Η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«1. ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE

2. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δια της παρούσης αιτούμεθα όπως συγκαλέσετε άμεσα Δ.Σ. του Συνεταιρισμού με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 07.05.2023 στις 20:00, λόγω ανωτέρας βίας, σύμφωνα με την παρ. 5 και 6 του Άρθρου 11 του Κ.Α.Π., καθώς σήμερα έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον Covid-19 14 ποδοσφαιριστές μας και 10 λοιπά μέλη της ομάδας μας(μέλη προπονητικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές κλπ.). Σημειωτέον ο ως άνω αριθμός των θετικών κρουσμάτων στον ιό Covid-19 εντός της ομάδας αυξάνεται συνεχώς.

Με εκτίμηση,

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδας Μπουτσικάρης»

Η ανακοίνωση της Super League

Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα.


Από το Blogger.