«Ο Άρης μου χρωστάει 300 χιλιάδες ευρώ – Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου»

Ο Κώστας Καπετάνος μίλησε στον αέρα του «ΣΠΟΡ FM 94,6» και ανέφερε ότι οι οφειλές των ομάδων προς ποδοσφαιριστές έχουν ξεφύγει, αποκαλύπτοντας τη δική του δύσκολη κατάσταση.

Συγκεκριμένα:

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις οφειλές. Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο, βάλαμε πλάτη στις ομάδες όταν το ζήτησαν, βγήκαμε μπροστά και λέγαμε ότι ήμασταν εξοφλημένοι ενώ η ομάδα μας χρωστούσε, έτσι ώστε να πάρει αδειοδότηση. Αυτό έγινε και στον Ηρακλή και στον Άρη. Μου χρωστούνται 300 χιλιάδες ευρώ, από τον Άρη. Στον Ηρακλή χάρισα κάποια χρήματα», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Καπετάνος, η κατάσταση αυτή έχει θέσει σε κίνδυνο το σπίτι του, αφού τον έχει δυσκολέψει στο να ξεπληρώσει το στεγαστικό του δάνειο: «Έκτοτε έχουμε πάρει σπίτι με τη γυναίκα μου, έχουμε ένα δάνειο να αποπληρώσουμε, είμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Πιστέψαμε ότι θα πάρουμε αυτά τα λεφτά και λάβαμε δάνειο για σπίτι, το οποίο κινδυνεύουμε τώρα να το χάσουμε».

Τέλος, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο παράδοξο του γεγονότος πως τέτοιες οφειλές σπάνια υπάρχουν προς ξένους παίκτες, ενώ μίλησε και για το γεγονός πως ομάδες όπως ο Άρης ξοδεύουν αλόγιστα χρήματα για μεταγραφές ενώ έχουν οφειλόμενα προς ποδοσφαιριστές.

Από το Blogger.