Κατηγορηματικό «όχι» στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας στο «AEL FC Arena» από τον Δήμο της Λάρισας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο Δήμος Λαρισαίων είναι κατηγορηματικά αντίθετος στην διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην πόλη, ακόμα κι εάν το μεγάλο ματς μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και μόνο με την διανομή προσκλήσεων (όπως αναφερόταν και στην επιστολή της ΕΠΟ).

“Το γεγονός, ότι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας τα τελευταία χρόνια δεν είναι μια γιορτή ποδοσφαίρου, αλλά συνοδεύεται από έκτροπα, δεν μας αφήνει περιθώρια να συμφωνήσουμε σε μια τέτοια προοπτική, παρά τη διάθεση των προηγούμενων ημερών για θεσμική συνεργασία και διεξαγωγή, με όρους και προϋποθέσεις.” αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ο Δήμος Λαρισαίων ανέφερε ότι το σύνολο των πολιτών της πόλης δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην πόλη και τονίζει: “Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στην Λάρισα ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις (σ.σ. η “AEL FC Arena”) στις οποίες προτείνετε να γίνει η διεξαγωγή του τελικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πόλη είναι αμέτοχη. Εάν παρά την ξεκάθαρη άρνηση της πόλης να φιλοξενήσει τν τελικό, προχωρήσετε στη διεξαγωγή του, τότε θα πρέπει να αναλάβετε αποκλειστικά την ευθύνη για ό,τι μπορεί να ακολουθήσει”.

Πλέον, μετά και την επιστολή του δημάρχου, η επιλογή της Λάρισας φαίνεται να απομακρύνεται … εάν δεν “κάηκε” ήδη. Υποψηφιότητα, για να φιλοξενήσουν την αναμέτρηση, θέτουν το «Αθανάσιος Διάκος» στη Λαμία και το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Η επιστολή της ΕΠΟ και η απάντηση του Δήμου Λαρισαίων


 


Από το Blogger.