Καραλής: «Είχε άδικο ο κοουτς για τα “δώρα”; μερικά από αυτά ο Τύπος (τους) τα παρουσίασε ΠΑΝΤΑ κατά της ΑΕΚ»

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, προχώρησε μέσω των social media, σε μια μακροσκελέστατη ανάρτηση, με αφορμή την ατάκα του Ματίας Αλμέιδα για “δώρα” υπέρ του Παναθηναϊκού, μετά το ντέρμπι της Ένωσης στη Λεωφόρο, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αδικηθεί από την διαιτησία. 

Η ανάρτηση του Γιάννη Καραλή αναφέρει:

«Είχε άδικο ο κοουτς για τα “δώρα”; Ας δούμε, λοιπόν, μερικά από αυτά και πως ο Τύπος (τους) τα παρουσίασε ΠΑΝΤΑ κατά της ΑΕΚ:

11/9 ΠΑΟ-ΑΕΚ 2-1. Σπεκουλα και υπονοούμενα για την “προτίμηση” της ΑΕΚ που “έβαλε” τον Σιδηρόπουλο, καθημερινά στον Τύπο (τους), παρότι η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει εξ αρχής για ξένους ref στα ντέρμπι. Ο αντικαταστάτης του,Γκιόργκι Καμπακοφ, δίνει στον ΠΑΟ 2…”πέναλτι” ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ και ανατρέπει το 0-1 σε 2-1 από το Α’ μέρος !!!

6/11 ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 1-1. Στο 20′ ο Τζουκανοβιτς ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ, προκαλώντας του ΚΑΤΑΓΜΑ, τον Ελιασσον. Ο Φωτιάς δεν έδωσε ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ! Ο Τύπος (τους) θα πει όλα τα συμπονετικά για το παιδί (αλίμονο) όμως ούτε κουβέντα για την σαφή ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ χωρίς την αποβολή απ’ το 20ο λεπτό!

13/11 ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 0-0. Αφού ο διαιτητής (Ναιμπεργκ) χαρίζει την κλωτσια-κοκκινη του Εμβιλα στον Φαν Βεερτ, στην τελευταία φάση του αγώνα δείχνει οφ σαιντ τον Μάνταλο που ανατρέπεται από τον Πασχαλάκη. ΔΕΝ παει στο VAR και δεν βλέπει ότι η μπάλα πηγαίνει στον Μάνταλο ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ (Ντοη) στερώντας από την ΑΕΚ ένα ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στην λήξη του αγώνα!!!

19/3 ΑΕΚ-ΠΑΟ 0-0. Γίνεται ένας χαμός από το ημίχρονο, ακόμη κι ανακοινώσεις, για μη αποβολή (2η κίτρινη) του Αμραμπατ για χέρι στο 43′ (την αστειοτητα για κίτρινη σε φάουλ στον Χουανκαρ για μια προβολή ΜΠΡΟΣΤΑ του χωρίς καν πάτημα αντιπάλου,δεν την σχολιάζω καν). Παρότι αναφέρουμε τον κανονισμό για το χέρι ο Τύπος (τους) μας κουνάει το δάχτυλο επαναλαμβάνοντας το ΓΕΛΟΙΟ “εμείς λέμε ΤΗΝ αλήθεια και δεν την θέλετε”. Ποια είναι η ΑΛΉΘΕΙΑ; Ο Νταμπανοβιτς έχει υποδείξει ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΎΘΕΡΟΥ γιατί απαγορεύεται να βρίσκεται στην περιοχή αντίπαλος (Αμραμπατ) ΠΡΙΝ την εκτέλεση. Αυτό συνοδεύεται από ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ (πουθενά δεν αναφέρει κάρτα ο κανονισμός). Και για να προλάβω όσους… χιουμορίστες ρωτούσαν αν “μπορεί,δηλαδή, ένας παίκτης να κόψει…50 φορές την μπάλα με τα χέρια ατιμώρητος;”, ότι την 2η φορά λογικά θα πάρει κάρτα για ΑΝΥΠΑΚΟΗ στην παρατήρηση του διαιτητή. Αυτά, στον Τύπο (τους) ΑΦΑΝΤΑ! Όταν, δε, η ΑΕΚ αποφάσισε (έχοντας απηυδήσει) να βγάλει μια αιχμηρή ανακοίνωση -απάντηση στην όλη συμπεριφορά του ΠΑΟ, ο Τύπος (τους) προβάλει την πλευρά του Παναθηναϊκού: Συνέχεια στα σχόλια.

“Εμείς δεν αναφερθήκαμε στην ΑΕΚ”. Τι έλεγε,όμως, η ανακοίνωση τους; “… πέραν της γενικότερης ευννοιας του προς την ΑΕΚ”!!! Στο μεταξύ ο Τύπος (τους) κατέβασε (ή έθαψε) σε…dt την ανακοίνωση της ΑΕΚ, προβάλλοντας την απάντηση του ΠΑΟ. Απάντηση σε κάτι που ο αναγνώστης ΔΕΝ έβλεπε!!! Μεσολάβησε, λοιπόν, η… παρολίγον “πιστόλια της χρονιάς” στην Τούμπα (ας είναι καλά η γκολάρα του Σέρχιο στο 82′) με την ακύρωση του γκολ του Αμραμπατ. Ζήσαμε το σόου υπέρ των μεθυσμένων Πολωνών και την συνέχεια της ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗΣ ΝΙΚΗΣ με 3-1 επί του ΆΡΗ με την …επίθεση στον Διαμαντόπουλο, που καμμιά επιρροή δεν είχε στο αποτέλεσμα και φτάσαμε στα χθεσινά: Χαμός για…”2η κίτρινη” σε Κουκουνάρι και Βιντα, σε φάσεις όπου όχι δεν υπάρχει κάρτα αλλά στον Κουκουνάρι (82′) κάνει και φάουλ ο Ιωαννίδης τραβώντας του ΚΑΘΑΡΑ την φανέλα πριν ανατραπεί (καθαρό και το τηλεοπτικό πλάνο)!!! Όμως, ξέραμε τι θα προβάλει ο Τύπος (τους). Οτι και μετά το Ατρόμητος -ΠΑΟ,π.χ., όταν έπαιζαν μια εβδομάδα τη δήλωση Σπανού για τον “παντελονάτο ΠΑΟ που κερδίζει στο γήπεδο”. Και καλά, αυτός ξέχασε την Γκολάρα του Τζουμπερ (ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ήταν). Ο…Τύπος (τους); Το…”ξέχασε” κι αυτός; Μην ακούτε και ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ από εγκάθετους και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Πάμε ΕΤΣΙ, ως το τέλος. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ (ενωμένοι)».

Από το Blogger.