ΑΕΚ προς τον κόσμο για τον τελικό Κυπέλλου: «Μην έρθετε σε επαφή με την αποστολή κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Βόλο»

Με ανάρτηση της στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους της να μην έρθουν σε επαφή με την αποστολή κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Βόλο πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό.

 Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης θα δώσει την τελευταία μεγάλη μάχη της φετινής πρωταθληματικής σεζόν. Με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

Το τεχνικό μας team και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν για την απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο που μένει και είναι πολύ σημαντικός. Όλοι μας θέλουμε να πανηγυρίσουμε το νταμπλ, ωστόσο πρέπει να σταθούμε στην ομάδα με τον τρόπο που το ζητά η ίδια. Οι πανηγυρισμοί μας για την κατάκτηση του μεγάλου στόχου, του πρωταθλήματος, έγραψαν ιστορία. Στον Βόλο όμως η ομάδα μας δεν θα πάει για να συνεχίσει τους πανηγυρισμούς αυτούς, αλλά για να κατακτήσει το κύπελλο.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ανάγκη της ομάδας να συγκεντρωθεί απόλυτα στον τελικό και να μην προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με την αποστολή κατά την διάρκεια της παραμονής της στον Βόλο πριν το παιχνίδι.

Για πρώτη φορά φέτος πριν από παιχνίδι μακριά από την έδρα μας, σας ζητάμε να κάνετε υπομονή, να μην επιδιώξετε να έρθετε στον τόπο διαμονής της αποστολής και να περιμένουμε την ώρα που οι παίκτες μας και ο Ματίας Αλμέιδα θα μπουν σε μια ακόμη μεγάλη μάχη. Με στόχο φυσικά να μας κάνουν και πάλι χαρούμενους. Τότε, εφόσον έχουμε πετύχει τον στόχο μας θα είναι η ώρα για νέους πανηγυρισμούς μαζί με την ομάδα. Όχι όμως επαφή με την αποστολή της στον Βόλο, πριν το παιχνίδι.

Σας ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι πως η επιθυμία αυτή θα γίνει σεβαστή”.

Από το Blogger.