Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην ΕΡΤ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην ΕΡΤ για τις προσπάθειες αποτροπής των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να πλησιάσουν το Πανθεσσαλικό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, προειδοποιώντας ότι θα γίνει “χαμός” αν υπάρξουν επεισόδια σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε στην ΕΡΤ μεταξύ άλλων: “Βγάλαμε ανακοίνωση γι’ αυτό. Δεν θα επιτρέψουμε ο Βόλος να γίνει πεδίο συμπλοκής (ή πεδίο μάχης). Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Ενημερώθηκα από τον αστυνομικό διευθυντή και μου είπε το σχέδιο. Προφανώς κάποιος πληροφόρησε τους οπαδούς, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει φιλάθλους στη Θεσσαλία και σύνδεσμο.

Οι τοπικοί φίλαθλοι τους οδήγησαν από ένα σημείο. Όπως οι πειρατές (γέλια). Είναι για τρέλα αυτό το πράγμα. Έχει και η ΑΕΚ εδώ σύνδεσμο. Οι ΑΕΚτζήδες και οι ΠΑΟΚτζήδες εδώ στον Βόλο είναι φίλοι. Αλλά να έρθουν τώρα οργανωμένοι, 50-60 αυτοκίνητα. Τι δουλειά έχουν, αφού απαγορεύονται, δεν θα μπουν στο γήπεδο.

Το είπα στον κύριο Μελισσανίδη, στον κύριο Σαββίδη και στον κύριο Μπαλτάκο. Αν έχουν δώσει προσκλήσεις σε οργανωμένους, σε στοιχεία που κακοποιούν το ποδόσφαιρο, θα γίνει χαμός. Σας το λέω να το ξέρετε. Εδώ δεν θα γίνει αγώνας κεκλεισμένων των θυρών και θα πλακωθούν 20 αλήτες από τη μια πλευρά και 20 αλήτες από την άλλη. Είναι ένα παιχνίδι. Εγώ σκέφτομαι να μην πάω, γιατί ήθελα να είναι γεμάτο το γήπεδο.

Με παίρνει όλη η Ελλάδα για πρόσκληση και τους λέω τον Σεπτέμβριο παντρεύομαι. Τότε θα δώσω πρόσκληση. Στον αγώνα δεν μπορώ, δεν διοργανώνω κανέναν αγώνα.

Ο τελικός Κυπέλλου πρέπει να είναι διπλός για να σταματήσει αυτό το πανηγύρι που προσβάλλει το ποδόσφαιρο, πρέπει να είναι διπλός. Όταν αλλάξουν τα δεδομένα τότε να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο στην επαρχία. Ο κόσμος έχει ανάγκη από αυτή τη γιορτή”.

Από το Blogger.