Αμετακίνητη η αστυνομία για παρουσία οπαδών ή μαθητών στο Πανθεσσαλικό για τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Στην σύσκεψη που έγινε σήμερα Τετάρτη (17.05) στον Βόλο, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, η αστυνομία αρνήθηκε κατηγορηματικά αίτημα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για περιορισμένο αριθμό φιλάθλων. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων δεν πρόλαβαν καν να πουν τον αριθμό που ήθελαν να αιτηθούν, με την ΕΛ.ΑΣ. να αναφέρει ότι δεν δέχεται ούτε έναν!

Η αστυνομία φέρεται να ήταν θετική μόνο για 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις για για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των ΠΑΕ.

Επίσης η αστυνομία αλλά και η ΕΠΟ, είπαν όχι και στην παρουσία μαθητών, υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας, λόγω συνοδών..

Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν παρόντες ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ. Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι –αν και οι δύο ΠΑΕ δεσμεύθηκαν και θα προχωρήσουν και σε έκδοση αναλυτικών ανακοινώσεων– την μέρα του τελικού όλες οι προσβάσεις στην πόλη του Βόλου θα έχουν αστυνομικά μπλόκα

Από το Blogger.