Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ομάδας χωρίς τον Κώστα Φορτούνη

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2024, με τον Κώστα Φορτούνη να μη βρίσκεται σε αυτές.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, ο Πογέτ “έκοψε” τον Φορτούνη από τις κλήσεις του για τα παιχνίδια με την Ιρλανδία (16/6) και τη Γαλλία (19/6) στα προκριματικά του Euro 2024, παρότι είχε αγωνιστεί στο τελευταίο ματς με τη Λιθουανία. Το γεγονός προκάλεσε μάλιστα έκπληξη αλλά και δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό, θεωρώντας ότι οι κακές σχέσεις της ομάδας με την ΕΠΟ, οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Την Δευτέρα 29 Μαΐου αρχίζει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ενόψει των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και την Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France).

Τηv προσεχή εβδομάδα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.
 

Από το Blogger.