Μάκης Γκαγκάτσης: «Ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε ό,τι μπορούσε για να μην γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απαντώντας σε ερωτήσεις μετόχων κατά τη διάρκεια της σημερινής (17.05) Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τόνισε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια του να μην γίνει ο “μεγάλος” αγώνας.

Να αναφέρουμε ότι έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενέκρινε την νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Κάνουμε τεράστιες προσπάθειες να γίνει με κόσμο και αυτός είναι ο λόγος καθυστέρησης για το που θα γίνει. Δεν θέλαμε Αθήνα και αυτό υπήρχε και στην προκήρυξη. Το ΟΑΚΑ δεν είναι πλέον έδρα κάποιας ομάδας, αλλά δίνει ένα προβάδισμα σε ομάδα Αθήνας μεγάλο ή μικρό, αλλά και τα έξοδα για τον κόσμο. Αυτός ο υφυπουργός αθλητισμού που ευχόμαστε να μην είναι ξανά υποψήφιος μετά τις εκλογές έκανε ό,τι ήταν δυνατόν να μη γίνει ο τελικός με κόσμο. Είναι απαράδεκτος. Αν είναι δυνατόν να μην θέλει ένα γήπεδο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο Μάκης Γκαγκάτσης και συνέχισε:

«Στο Βόλο είχε δικαίωμα να μιλήσει ο Μπέος ως δήμαρχος γιατί ανήκει στον Δήμο η διαχείριση του Πανθεσσαλικού. Ο δήμαρχος Λάρισας τι δουλειά είχε να ασχοληθεί; Το ΑΕΛ FC ARENA φιλοξενούσε αγώνες μίας ομάδας, του Ηρακλή Λάρισας. Και ξαφνικά μόλις τέθηκε θέμα τελικού βγήκε ακατάλληλο το γήπεδο και σταμάτησαν. Θα ασχοληθεί κανείς Εισαγγελέας πως μέχρι τώρα γίνονταν αγώνες;

Στην Κύπρο είναι κάτι άλλο. Δείτε τι έγραφε η ανακοίνωση της Κυπριακής Αστυνομίας, για την ενημέρωση που πήρε από την ΕΛΑΣ. Το Καυτανζόγλειο γιατί είναι σαν κοτέτσι; Τι κάνει ο Αυγενάκης; Μόνο να τον ευχαριστούν παράγοντες; Ο Μπούσης στον ΟΦΗ για 1,5 εκατομμύριο. Με ένα κάρο λεφτά έδωσε τους Μεσογειακούς στο Ηράκλειο; Το ΟΑΚΑ με τι λεφτά χτίστηκε; Δικό του είναι; Το πήρε σπίτι του; Στον Αυγενακη ανήκει; Και ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ απαντά σε τηλεφωνική επικοινωνία να ρωτήσω τον Αυγενάκη. Γιατί, αυτός τον έβαλε; Είναι απαράδεκτο να είναι εκεί ο Αυγενάκης, είναι ευθύνη της Κυβέρνησης. Και απαράδεκτα αυτά που κάνει.

Ο ίδιος ο διευθυντής σταδίου των Ιωαννίνων μας είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Αυγενάκης και του είπε πρόσεξε τι θα απαντήσεις όταν ζητήθηκε το γήπεδο για τον τελικό. Τα στελέχη της κυβέρνησης που του δίνουν συγχαρητήρια τα ξέρουν αυτά;», τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας φέτος…

«Η ομάδα πήγε καλά στην κανονική διάρκεια απέτυχε όμως στα πλέι οφ. Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τον τίτλο. Είμαστε απογοητευμένοι που ήρθαμε στην τέταρτη θέση. Μέχρι να αρχίσουν τα πλέι οφ ήμασταν ισότιμοι διεκδικητές όμως στα πλέι οφ είχαμε πέντε ήττες, τρεις στην Τούμπα. Αυτό μας στοίχισε. Τώρα πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο, τον δεύτερο εγχώριο στόχο. Στον προπονητή πιστώνεται η δουλειά, σε μια μεταβατική περίοδο, έχει συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο και θα μείνει. Θα υπάρχει ποιοτική αναβάθμιση ρόστερ. Θα μείνει ο κορμός και με ποιοτικές αναβαθμίσεις αφού θα φύγουν και παίκτες θα διεκδικήσει τα τρόπαια»,

Από το Blogger.