ΕΠΟ: «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα δεχθούν υποχρεωτικά τους όρους για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό»

Η ΕΠΟ προχώρησε σε ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι κάνει αποδεκτούς τους όρους που θέτει η “Πανθεσσαλικό ΑΕ” τονίζοντας ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχα εξ αρχής αντίθετη άποψη για τους όρους διεξαγωγής, επιθυμώντας οπαδούς στην εξέδρα και αναφέροντας ότι οι δυο φιναλίστ θα δεχθούν τους όρους που θα τους τεθούν.

Τέλος, η ΕΠΟ τονίζει ότι εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό, τότε το ματς θα… μεταφερθεί στο “Elbasan Arena”, στην πόλη Ελμπασάν της Αλβανίας.

Η ανακοίνωση:

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στην τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Αφού έλαβε γνώση των επιστολών του Δημάρχου Βόλου και της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ αντίστοιχα, αποδέχεται τους όρους διεξαγωγής, όπως αυτοί τίθενται από την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ, για την τέλεση του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Novibet αγωνιστικής περιόδου 2022/2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, την Τετάρτη 24.05.2023 και ώρα έναρξης 20:30, με την υποσημείωση ότι οι 2 φιναλίστ δεν αποδέχονται τους όρους διεξαγωγής επιθυμώντας την παρουσία των φιλάθλων τους, ωστόσο υποχρεωτικά θα δεχθούν τους από την ΕΠΟ και την ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΕ τιθέμενους όρους.

Περαιτέρω, εάν για οποιονδήποτε λόγο αντικειμενικό και μη προβλέψιμο σήμερα δεν καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα κατά την ως άνω ημερομηνία και ώρα, η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, όπως ορίσει τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα στο Elbasan Arena, στην πόλη Ελμπασάν της Αλβανίας, κατά την ίδια ή την αμέσως επόμενη διαθέσιμη και αντικειμενικά εφικτή ημερομηνία.

Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν οι κ. Παναγιώτης Δημητρίου και Δημοσθένης Κουπτσίδης.”

Από το Blogger.