Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Οντρέι Λινγκρ

Ο Παναθηναϊκός έχει στην κορυφή της λίστας του τον Οντρέι Λινγκρ, με την αποχώρηση του Τσέχου μεσοεπιθετικού από την Σλάβια Πράγας να θεωρείται πια δεδομένη, αφού την… επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο και ο προπονητής της ομάδας.

Οι «πράσινοι» λοιπόν δεδομένα θα κινηθούν για την απόκτησή του, αφού είναι ένας παίκτης που ο Γιοβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει από τον Ιανουάριο, όμως τότε οι υπέρογκες απαιτήσεις των Τσέχων δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Τρπισόφσκι:

«Από την πλευρά μου, ως προπονητής, εννοείται ότι θα ήθελα το ρόστερ μου να είναι όσο πιο δυνατό γίνεται! Από την άλλη, για παράδειγμα ο Λινγκρ έχει προσφέρει πολλά και παίζει μαζί μας τρία χρόνια. Φυσικά θα ήθελα πολύ να παραμείνει, αλλά μερικές μεταγραφές έχουν περισσότερο νόημα από άλλες. Κάποιοι παίκτες τις αξίζουν περισσότερο, αν και θα μπορούσαν να περάσουν στη Σλάβια όλη την καριέρα τους».

Ο 24χρονος Τσέχος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Καρβίνα και το καλοκαίρι του 2016 δόθηκε δανεικός σε αυτές της Οστράβα, μέχρι τον Δεκέμβριο.

Τον Ιούλιο του 2017 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της Καρβίνα και αγωνίστηκε σε αυτή μέχρι τον Αύγουστο του 2020, μετρώντας 80 συμμετοχές με 12 γκολ και 3 ασίστ.

Τότε ήρθε η μεγάλη μεταγραφή στην Σλάβια Πράγας, με την φανέλα της οποίας έχει παίξει 131 φορές και έχει «γράψει» 38 γκολ και 11 ασίστ μέχρι τώρα.

Σε εθνικό επίπεδο είναι 6 φορές διεθνής με την Τσεχία, ενώ έχει περάσει και από τις Κ17, Κ18, Κ19, Κ20 και Κ21.

Από το Blogger.