Χάμες Ροντρίγκες για Ολυμπιακό: «Υπήρχε συνομωσία εναντίον μου»

Ο Χάμες Ροντρίγκες συνεχίζει να πετάει σπόντες για τον Ολυμπιακό ενώ η ομάδα του είχε φερθεί σωστά. Ο ίδιος, είπε ότι άνθρωποι του συλλόγου, είχαν μία συνωμοσία εναντίον του.

Διαβάστε όσα είπε:

-Πάμε στις ιστορίες. Είναι αλήθεια ότι όταν ήσουν στον Ολυμπιακό έβγαινες σε strip clubs;

«Δεν πήγα ποτέ σε τέτοια μέρη. Και αν είχα πάει, γιατί να μην το πω; Δεν έχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να πάει σε τέτοιου είδους μέρη. Δεν σας λέω ότι δεν έχω πάει ποτέ γιατί έχω πάει. Αλλά στην Ελλάδα δεν πήγα.

-Με άλλα λόγια, αυτό που έγραψαν στην Ελλάδα ήταν ψέμα;

«Ναι. Ήταν σαν μια συνωμοσία από κάποιους ανθρώπους εκεί που έχουν τη δύναμη να κάνουν μια μικρή εκστρατεία εναντίον μου.

-Ποιοι άνθρωποι;

«Από το κλαμπ. Είπαν ότι πήγα σε εκείνα τα μέρη και ήταν όλα ψέματα.

-Μα ποιος; Οι παίκτες, ο προπονητής;

«Λοιπόν, από τη διοίκηση. Νομίζω ότι το έχουν κάνει και έχω μιλήσει με ανθρώπους για να τους κάνουν να το αφαιρέσουν. Αλλά δεν πήγα ποτέ σε εκείνα τα μέρη.

-Είναι περίεργο γιατί τα πήγες υπέροχα, σωστά;

«Ναι, τα πήγαινα καλά, έκανα καλή σεζόν, και σωματικά ήμουν καλά. Όταν τα πράγματα δεν είναι αμοιβαία από τη μια πλευρά στην άλλη, ή όταν δεν εκτιμούν αυτό που κάνεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, εγώ είμαι ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο, με αρχές. Όταν δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει, νιώθω άβολα. Δεν μου άρεσε. Στο τέλος αποφασίσαμε να τερματίσουμε το συμβόλαιο». 

Από το Blogger.